HírekVegyünk a Balatonon! De mit is?

Miután megszületett a nagy döntés, és egy család vagy befektető ingatlanvásárlási céllal tekint páratlan szépségű nagy tavunk környékére, szinte azonnal felvetődik a kérdés: ház legyen vagy apartmanlakás? Az elmúlt évek minőségi beruházásainak köszönhetően a válasz egyáltalán nem egyértelmű. Érdemes egy kicsit körbejárni ezt az időszerű témát, tekintve, hogy éppen jelentős átalakuláson megy keresztül a piac.

Ingatlanbejáráson jártunk

Prime csapatunk idén nyáron is meglátogatott egy nagy értékű, közel 300 millió Ft-ot érő, exkluzív ingatlant. Látogatásunk célja, hogy az ingatlan alaposabb megismerésével és közös munkával elősegítsük az értékesítést, hiszen egységben az erő!

Elegáns arculattal újít a Duna House Prime

A Duna House Csoport prémium ingatlanokkal foglalkozó üzletága, a Duna House PRIME májustól friss arculattal és elegáns színvilággal, megújult, korszerű weboldallal várja az igazi luxust keresőket.

Prémium életstílus - avagy a luxusingatlan jelene

Fűtött úszómedence, pazar panoráma, csúcstechnológiával felszerelt, ízlésesen berendezett funkcionális terek, intelligens házvezetés, méretes bortrezor. Mióta az otthonunk az egyéni identitásunk és életstílusunk kifejezőjévé avanzsált, egyre nagyobb figyelem övezi azokat az ingatlanokat, amelyek magas minőséget, kifinomult, és prémiummegoldásokat tartogatnak a potenciális vevőik számára. A Duna House Prime csapata e kompetenciákkal felvértezett luxusingatlanok értékesítésére szakosodott. A témában Mácsai Henriett, arany fokozatú értékesítő nyilatkozott.

Nem csak az ár határozza meg a prémium ingatlanok kínálatát

A prémium ingatlanok csak a piac néhány százalékát teszik ki, mégis kiemelt jelentőséggel bírnak mind az eladói, mind a vevői oldalon. A válság utáni időszakban jelentősen átalakult ez a szegmens; míg régebben a kategória javát az 50 millió forint környéki ingatlanok jelentették, ma már ezzel az árral csak a luxus kategória alját lehet elérni. A kínálat nagyobb része jelenleg 100 millió forint feletti ingatlan, és az ár mellett olyan tényezők is szerepet játszanak, mint például az elhelyezkedés, felszereltség és egyéb kiegészítő szolgáltatások. A keresleti oldalon egyre növekvő számban jelennek meg a külföldi befektetők, Budapest mellett pedig a balatoni régióban találhatunk bővülő kínálatot.

Medencés álmok kánikula esetére

Ebben a nagy hőségben ki ne vágyna arra, hogy a kertben, vagy még annál is közelebb, benn a lakásában hűsöl egy nagy medencében vagy épp medencés bulit szervez?! A Duna House Prime kínálatából szemezgettünk olvasóinknak remélve, hogy már a képek látványa és az azt követő álmodozás is frissítőleg hat lelkükre.

A luxus ingatlanok piaca

Évről évre nő a 100 millió forint felett értékesített lakások aránya a Duna House-nál. Ennek oka nem az árak növekedésében keresendő, mivel a négyzetméter- és az átlag eladási árak az elmúlt öt évben közel azonosak voltak ennek az ingatlantípusnak a körében.

Új luxus Manhattanben

A Business Insidernek köszönhetően betekintést nyerhetünk New York legújabb felhőkarcolója, a Madison Square Park Tower egyik fényűző apartmanjába. Izgalmas képek, csodás panoráma, hihetetlen luxus!

Inspirációk az őszi lakberendezéshez

Mikor beköszönt az ősz, változik a természet, mi lecseréljük a ruhatárunkat, ahogy az állatok is vastagabb bundát növesztenek maguknak. Ha ilyenkor minden megváltozik, ez miért pont a lakásunkkal ne történhetne meg? Itt az alkalom, hogy kicsit átalakítsuk otthonunkat, amihez az alábbiakban adunk néhány tippet.

Sikeres jegyzés a Duna House Csoport részvényeire

Nagy örömmel és büszkeséggel szeretnénk a jó hírt megosztani minden kedves Ügyfelünkkel, hogy sikeresen zárult a tőzsdei jegyzésünk, 3,3 milliárd forint értékben érkezett jegyzés a részvényeinkre! Ez 2011 óta a legnagyobb tőzsdei bevezetés!

Tágas terek, spanyol stílusban

A népszerű vígjátéksorozat, a Két pasi meg egy kicsi sztárjának, Charlie Sheennek köszönhetően ezúttal egy igazán prime ingatlan került az amerikai piacra. Ez a los angelesi kastély első ránézésre viszonylag egyszerű, nincs túl sok felesleges flanc, mégis ettől igazán káprázatos, ahogy az ára is: 6625 nm, 5,4 millió dollárért.

A Belváros legjobb befektetése

Mi tehet igazán luxussá egy új építésű ingatlant? Sokszor felmerülhet ez a kérdés, amire a legtöbben gondolkodás nélkül azt mondhatják, hogy magas minőségű anyagok használatával épült, prémium berendezésekkel felszerelt és egyedi megoldásokkal kialakított ingatlan lehet az.  Azonban van egy nagyon jellegzetes tényező, mely egyértelműen predesztinálhatja luxussá az újonnan épült ingatlant: az elhelyezkedés.

Egyre kelendőbb a prémium

Az ingatlanpiac fellendülésével egyre nagyobb igény mutatkozik a prémiumminőségű, nagy értékű ingatlanokra is.

Milyen az igazi luxus?

Egy luxusingatlan legfőbb kritériumai.

Kate Moss luxus lakberendezőként debütált

A híres szupermodell korábban kipróbálta már magát divattervezőként is, ám most új vizekre evez. Kate Moss ezúttal lakberendezőként bizonyított.

Hódít a feng shui a lakáspiacon

A feng shui ősi művészete lassan az egyik legfontosabb szempontok közé emelkedik a luxus lakáspiacon. A kínai vásárlók esetében ez már rég óta megfigyelhető, azonban manapság a vevők szélesebb körében is egyre elterjedtebb ennek szem előtt tartása.

Lakberendezési stílusok tárháza 4. – Modern stílusok

Cikksorozatunk utolsó részében a legmodernebb stílusokat mutatjuk be.

Lakberendezési stílusok tárháza – 3. Örök érvényű irányzatok

A letisztult és a különböző tájak inspirálta stílusok után most olyan irányzatokat mutatunk be, amelyek régóta élő hagyományokon alapulnak, és – korszerűsített formában – a mai napig népszerűek.

Lakberendezési stílusok tárháza – 2. A világ körül

Cikksorozatunk előző részében a letisztultságot képviselő stílusokkal foglalkoztunk, most azonban a sokszínűség áll a középpontban. A következőkben olyan stílusokat mutatunk be, amelyek egy-egy hangulatos vidék jellegzetes vonásait hozzák be otthonunkba.

Lakberendezési stílusok tárháza – 1. A letisztultság jegyében

Következő cikksorozatunkban igyekszünk bemutatni néhány lakberendezési és építészeti stílust, melyek közül otthonunk kialakításakor válogathatunk. Az első részben azokat a főbb stílusokat szedtük egy csokorba, amelyek a letisztultságra és egyszerűségre törekszenek.

Fényűző luxusnyaralók

Íme, a világ legpompásabb és legdrágább nyaralói.

A feje tetejére fordított Beverly Hills-i ház

Különlegesen szép és nem szokványos elrendezéssel épült fel egy Oak Pass melletti ingatlan.

Luxusingatlanná alakulhat az egykori SZOT-szálló

A több évtizede üresen álló épülettorzó egy magyar milliárdos segítségével tűnhet el a budapesti látképpől. Helyére egy minden igényt kielégítő prémium kategóriás ingatlan kerülhet.

Épül a világ legdrágább háza

Kaliforniában kezdik építeni hamarosan azt a luxusvillát, amely valószínűleg a világ eddigi legdrágább háza lesz.

A világ 4 legpazarabb luxusvillája

Bemutatjuk a világ 4 legfényűzőbb házát.

Exkluzív luxuslakás New Yorkban

Ikonikus óratoronyból készült luxusrezidencia csodás körpanorámával

A világ legjobban pörgő luxus ingatlanpiaca

Kanadai város lett a prémium ingatlanpiac forrópontja.

Eladó Amerika legdrágább ingatlana
Nem akármilyen ingatlanról, a Palazzo di Amore-ról van szó. Részletek a cikkben.
Újra eladó a legdrágább lakás

Minden idők legdrágábban eladott lakása újra a piacon.

Népszerűek a drága lakások

Fellendülés tapasztalható a drága lakások piacán is.

2018-tól vehetünk luxusvillát DiCaprio szigetén

A színész luxusszigetén hamarosan saját villánk lehet.

Ipari design és határtalan nyugalom

Különös ház épült a Szaúd-Arábiai Királyságban

Elkelt Ausztrália legdrágább lakása

Egy kínai üzletember lett a tulajdonos

Nívós budapesti szálloda Európa legjobbja
Közönségdíj a Four Seasons Hotel Gresham Palace-nak. 
Írjon nekünk

Visszahívást kérek