A Belváros legjobb befektetése


Mi tehet igazán luxussá egy új építésű ingatlant? Sokszor felmerülhet ez a kérdés, amire a legtöbben gondolkodás nélkül azt mondhatják, hogy magas minőségű anyagok használatával épült, prémium berendezésekkel felszerelt és egyedi megoldásokkal kialakított ingatlan lehet az.  Azonban van egy nagyon jellegzetes tényező, mely egyértelműen predesztinálhatja luxussá az újonnan épült ingatlant: az elhelyezkedés.


Budapesten és vonzáskörzetében kiemelhetőek olyan kerületek és települések, ahol egymás után csak PRIME kategóriás ingatlanok helyezkednek el. Többek között a budai hegyoldalon (pl.: a II. és XII. kerületben) nem egy igényesen felújított múlt századbeli villát, modern családi házat és luxus társasházat lehet találni. A pesti oldalon ezzel szemben a belvárosi kerületekben találhatóak magas minőségű, polgári luxusingatlanok. Ezek között válhat kuriózummá a Belvárosban, az Andrássy út közelében épülő új társasház, a REX40.

Mit is érdemes tudni erről a projektről?

A Belváros szívében épülő társasház a Pesti oldal leghangulatosabb részén, a VI. kerületben helyezkedik el. A belvárosi irodaházaktól és az Andrássy úttól mindössze néhány perces sétára lévő lakások magas minőségű, nagypolgári életet kínálnak minden leendő tulajdonosnak. A belváros közelsége kiváló lehetőséget nyújt kikapcsolódásra: a nyüzsgő belváros szórakozóhelyei, bárjai, romkocsmái szintén elérhetőek rövid sétával.

A társasház exkluzivitását szolgálja a tény, hogy a környéken nem várható sem a közel-, sem a távolabbi jövőben, hogy megüresedik egy-egy telek.

Természetesen minden lakás klimatizált, igényes burkolatokkal, anyagokkal készül. A lakók kényelmét a tetőteraszon elhelyezett medence, recepció, 24 órás porta- és biztonsági szolgálat is biztosítja. Az étterem földszintjén éttermek, kávézók helyezkednek majd el, az autóknak pedig mélygarázs biztosítja az állandó parkolási lehetőséget.

Kinek ajánljuk?

A társasház, elhelyezkedéséből adódóan mind bel-, mind külföldiek számára kiváló befektetés, ráadásul élhető alternatíva a belvárosi polgári lakásokhoz képest, hiszen az ingatlanok jelentős része intim erkéllyel is rendelkezik.

Összefoglalva: hagyomány, elegancia és új trendek. Ezt kínálja a REX40. Részletes információk a projekt oldalán, ide kattintva olvashatóak!


Írjon nekünk

Visszahívást kérek