Fényűző luxusnyaralók


Íme, a világ legpompásabb és legdrágább nyaralói.


Mi kell a tökéletes nyaraláshoz? Napsütés, vízpart, hűsítő italok és zavartalan pihenés. Az azonban nem mindegy hogy hol és hogyan valósítjuk meg ezt. Ha igazi luxus kikapcsolódásra vágyunk, számos lehetőség adott számunkra, némelyik pedig már-már felülmúlhatatlan. Ezek közül mutatunk be néhányat:
 
1. Sugar Hill, Sunwatch, St James, Barbados - 5,53 millió €
Habár ennek a nyaralónak a külsejét - a barbadosi ingatlanok többségéhez hasonlóan - rendkívül szerényre tervezték, ez ne tévesszen meg senkit. Valójában ez az egyik legpazarabb és legjobban felszerelt nyaraló a világon. Kialakítása ízléses és otthonos, emellett pedig minden kritériumnak megfelel, ami egy luxusvillához elengedhetetlen.
 
 
A pavilon stílusban megépített, prémium kategóriás pihenőhelyen minden megtalálható, ami csak szem-szájnak ingere: feszített víztükrű medence, jakuzzi, bár, grillező terület, gőzfürdő, sőt, még egy tavirózsákkal teli tavacska is. A nyaraló nem akármilyen hírnevet szerzett magának, hiszen olyan ismert sztárok választása esett már rá, mint Beyoncé és Jay-Z. 
 
2. Casa Libelai, Santa Gertrudis, Ibiza - 5,71 millió €
Igaz, hogy Ibizát világszerte Európa bulifővárosaként emlegetik, ám az elmúlt években egyre inkább ismertté válik a nyugodtabb oldaláról is. Nemcsak a tehetősebb fiatalok vásárolják meg a szigeten nyaralójukat, hanem már az idősebb korosztály is szívesen választja ezt a várost. A mediterrán éghajlat és az itt tapasztalható kellemes életritmus ideális pihenőhellyé teszik Ibizát.
 
 
Itt épült fel 2004-ben az egyik legdrágább és legnépszerűbb nyaralóhely, a Casa Libelai, amely egy tágas luxusház friss és modern dizájnnal. A főépületben egy hatalmas, dupla belmagasságú, egyterű nappali várja a pihenni érkezőt, akit valószínűleg semmi és senki nem fog megzavarni a nyaralás alatt. Ez köszönhető annak, hogy a telek a külvilágtól tökéletesen elzárt, és fejlett riasztórendszer, valamint biztonsági őrök garantálják a zavartalan nyugalmat.
 
3. Soneva Fushi, Kunfunadhoo Island, Baa Atoll, Maldív-szigetek - 2,67 millió €
A Maldív-szigeteken található egy igazi „álomnyaraló”, a Soneva Fushi. A tengerpart szerelmeseinek, akik a világ elől elbújva, luxuskörülmények között kívánják eltölteni nyári pihenésüket, ez maga a paradicsom. Megépítése során fontos szempont volt a természetközeliség, így szinte tökéletesen eggyé válhatunk a csodás környezettel, miközben éjjel-nappal komornyik-szolgálat áll a rendelkezésünkre. A komplexumhoz saját könyvtár, borospince, játékszoba, medence és wellness-részleg is tartozik.
 
 
4. Chalet Hellebore, Verbier, Valais, Svájc - 9,56 millió €
Lélegzetelállító kilátás a hegyekre, masszív külső és hamisítatlan hegyvidéki hangulat jellemzi azt a méregdrága faházat, amelyet Svájcban építettek. Azok számára, akik nyáron a tengerpart helyett inkább a hegyekbe vágynak, és nem érik be akármivel, csak a legjobbal, ez a tökéletes választás. A kifinomult dizájn és a kényelem egyaránt megvalósul a családi faházban, ahol az amerikai konyhán, az étkezőn, a nappalin és a lakosztályokon kívül edzőterem, szauna, törökfürdő, hatalmas fedett jakuzzi, lift, garázs és síszoba várja a kikapcsolódni vágyót.
 
 
5. Desroches Island Resort, Seychelle-szigetek - 3,99 millió €
Sokak vágya, hogy nyaraláskor az óceánra nyíló teraszukról tapasztalhassák meg a tökéletes csöndet és idillt. Ezt váltja valóra a Seychelle-szigeteken található luxus nyaralókomplexum, amely azok számára a legideálisabb, akiknek kifejezetten fontos a békés, külvilágtól elzárt pihenés. Hasonló a Maldív-szigeteki Soneva Fushihoz, hiszen itt a nyugalom mellett szintén a természetesség játssza a főszerepet. A félreeső nyaralóhoz végeláthatatlan privát tengerpart, és hatalmas saját telek jár, amelyhez több medence is tartozik.
 
 

Írjon nekünk

Visszahívást kérek