Exkluzív luxuslakás New Yorkban


Ikonikus óratoronyból készült luxusrezidencia csodás körpanorámával


Luxusingatlant nagyon sokféle lakásból és házból ki lehet alakítani, azonban továbbra sem mindegy, pontosan hol is helyezkedik el az ingatlan. Brooklyn Dumbo városnegyedében gyakorlatilag minden feltétel adott: kiváló közlekedés, egyedi panoráma az East River-re. Nem is csoda, hogy már az egykori óratorony is luxustulajdonságokkal bír. Nem is akármilyenekkel.

A korábban ipari funkcióval bíró városnegyed az utóbbi években egyre felkapottabb lett, aminek következtében az ingatlanárak is megemelkedtek, Dumbo lett New York egyik legdrágább városnegyede. A negyedet leginkább loft lakások, duplex és triplex otthonok jellemzik, melyek nagy része az egykori ipari csarnokokból épültek át.

A csarnoképületek mellett megjelenő óratoronyban egy minden igényt kielégítő közel 700 m2-es luxuslakás, mely csodálatos körpanorámával néz a Manhattani hidakra. A háromszintes szoba 12 háló- és 3,5 fürdőszobával rendelkezik. Közös költsége havonta kb. 2,5 ezer dollár (majd 690 ezer Ft).

Mivel a Broolkyn és Manhattan hidaknak, valamint a metróhálózatnak köszönhetően nagyon jó a közlekedési kapcsolat a két városrész között, ezért az egyre dráguló manhattani ingatlanárak miatt a kevésbé tehetős művészek elkezdtek átszivárogni Brooklynba. Új élettér teremtődött, felpezsdűlt a negyed kulturális élete és egyre trendibb lett mindenki számára. A negyedbe költöző fiatalok miatt az ingatlanárak elkezdtek növekedni, és megjelentek olyan egyedi luxuslakások, mint az óratoronyban lévő lakás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: portfolio.hu


Írjon nekünk

Visszahívást kérek