Elegáns arculattal újít a Duna House Prime


A Duna House Csoport prémium ingatlanokkal foglalkozó üzletága, a Duna House PRIME májustól friss arculattal és elegáns színvilággal, megújult, korszerű weboldallal várja az igazi luxust keresőket.


A luxus életérzést kereső vevők, a nagy értékű ingatlanokat kínáló eladók és ingatlanjaik egyaránt különleges szakértelmet kívánnak egy ingatlanpiaci szakembertől. A Duna House cégcsoport azzal a céllal hozta létre 2014-ben prémium ingatlanokkal foglalkozó márkáját, hogy az átlagon felüli igényeknek is eleget téve, professzionális szolgáltatást nyújtson azok számára, akik exkluzív ingatlan eladásában vagy vásárlásában gondolkodnak.

A személyre szabott, egyedi igényeknek megfelelő, teljes körű szolgáltatásunkat válogatott, prime ingatlanokra szakosodott, legtapasztaltabb kollégáinkból álló, kibővült csapatunk nyújtja. Ügyfeleink immár 20 szakértő segítségével élvezhetik az ingatlan kiválasztásának folyamatát, beleértve a finanszírozási lehetőségeket, és a kiválasztott prémium ingatlan megvásárlásának ügymenetét.

Megújult weboldalunkon mától bármely eszközről, kényelmesen böngészheti exkluzív kínálatunkat, eladóként pedig rátalálhat az Önnek legszimpatikusabb prime értékesítőnkre.


Írjon nekünk

Visszahívást kérek