Nívós budapesti szálloda Európa legjobbja


Közönségdíj a Four Seasons Hotel Gresham Palace-nak. 

A TripAdvisor olvasói értékelései alapján 2015-ben Európa legjobb szállodája a budapesti Four Seasons Hotel Gresham Palace, mely hotel egyébként a világranglistán jelenleg a negyedik helyet foglalja el.
 
A TripAdvisor olvasóinak értékelései alapján összeállt listán  a Four Seasons Hotel Gresham Palace-t követi az Ausztriában található Hotel Alpin Spa Tuxerhof, a harmadik pedig az olaszországi Riccionében lévő Hotel Belvedere lett. 
 
A világ legjobb hotele a Maldív-szigeteki Gili Lankanfushi Maldives, második a Costa Rica-i Nayara Hotel, Spa & Gardens, harmadik pedig a kambodzsai Shinta Mani Club Siem Reap, a budapesti Fours Seasons itt a negyedik helyet szerezte meg.
 
A Four Seasons Hotel Gresham Palace-nek egyébként nem ez az első elismerése, számos felsorolásban szerepel ugyanis előkelő helyen. Tavaly októberben például a Business Insider választotta e hazai luxus szállodát Európa legjobbjának, míg az amerikai Condé Nast Traveler turisztikai magazin legjobb közép-európai szállodákat felvonultató listáján a szintén előkelő hatodik helyre került. Ebben a felsorolásban egyébként a budapesti szállodák közül a Kempinski Hotel Corvinus előzte meg.
 
A TripAdvisor magyar listáján a Fours Seasons-t a Hotel Palazzo Zichy követi, harmadik helyen az Iberostar Grand Hotel Budapest szerepel, negyedik a Hotel Parlament, ötödik pedig a Hotel Nemzeti Budapest.
 
Nézze meg a nívós szálloda néhány képét, melyek alapján bátran egyetérthetünk a TripAdvisor olvasóinak véleményével: 
 
 
 

Írjon nekünk

Visszahívást kérek