Medencés álmok kánikula esetére


Ebben a nagy hőségben ki ne vágyna arra, hogy a kertben, vagy még annál is közelebb, benn a lakásában hűsöl egy nagy medencében vagy épp medencés bulit szervez?! A Duna House Prime kínálatából szemezgettünk olvasóinknak remélve, hogy már a képek látványa és az azt követő álmodozás is frissítőleg hat lelkükre.


Az egyik legexkluzívabb, kínálatunkban lévő ingatlan Európában is kuriózumnak számít, Budán a XII. kerületben helyezkedik el. Leendő tulajdonosa egy pompás, itáliai palotában érezheti majd magát, mely kivételesen keveseknek adatik csak meg. Természetesen a modern stílus és eszközpark is rendelkezésre áll, így a moziterem, szauna és fitneszterem, high tech konyha. A birtok egészéről csodálatos budai panorámában lehet része az itt élőknek. A villához műalkotásnak is beillő medence is tartozik természetesen.

Gyönyörű beltéri medencék találhatók szintén a XII. kerületben, egy, az 1900-as évek elején épült neobarokk elemeket tartalmazó eklektikus palotában. Ennek ára már csak töredéke előző ajánlatunknak, 558 millió forintért várja új lakóját.

Ugyan palota jellege már nincs, a II. kerület csendes részén felépült ingatlan is mesés külső-belső terekkel rendelkezik. Az udvaron medence, az épületben szauna található, mindemellett a kilátás is lenyűgöző. A ház ára már „csak” 145 millió forint.

Érdemes lehet vidéki ház vásárlását is megfontolni, akár nyaralónak, akár életvitelszerű használatra. Első ajánlatunk Vonyarcvashegy panorámás részén, a Balaton szomszédságában található. Tágas, világos terek, tömör bükkfa burkolatok jellemzik a ház belsejét. A kertben gyümölcsfák és egy 6m x 10m-es, lefedhető úszómedence is található.

Diósd felkapott részén már 100 millió forint alatt is remek ingatlan érhető el. Modern, beépített amerikai konyha, a nappaliban kandalló gondoskodik a lakók kényelméről. Az igényesen kialakított, 701 m2-es, gondozott, szép kertben minden generáció megtalálja a számára legmegfelelőbb tevékenységet. A fűtött, vegyszermentes, sós vizű medence a gyermekek, míg a grillező, pergola a felnőttek részére nyújt kikapcsolódási lehetőséget.


Írjon nekünk

Visszahívást kérek