Tágas terek, spanyol stílusban


A népszerű vígjátéksorozat, a Két pasi meg egy kicsi sztárjának, Charlie Sheennek köszönhetően ezúttal egy igazán prime ingatlan került az amerikai piacra. Ez a los angelesi kastély első ránézésre viszonylag egyszerű, nincs túl sok felesleges flanc, mégis ettől igazán káprázatos, ahogy az ára is: 6625 nm, 5,4 millió dollárért.


Cseppet sem visszafogott, kicsit talán túlméretezett előcsarnok fogadja a betérőket, amelyből átsétálhatunk a hatalmas kőoszlopokkal körülvett és az elmaradhatatlan kandallóval felszerelt, közvetlen kertkapcsolatos nappaliba.

Öt hálószoba és 4 fürdő található a domboldalon fekvő kastélyban, a profi eszközökkel felszerelt, szigettel ellátott konyha pedig ideális terep, ha valami finomságra vágyunk.

A természet közelségét az enteriőr is hivatott erősíteni, fagerendás mennyezet és márvány felületek mindenütt. A kastélyt üde zöld környezet övezi, teniszpálya, medence, pihenőteraszok és szabadtéri konyha biztosítják a kényelmet.

Rossz idő esetén a kikapcsolódást egy filmcsillag otthonában pedig mi más tehetné teljessé, mint egy jól felszerelt vetítőszoba.

Egy mondatban összefoglalva kellemes spanyol stílus, kiegészítve az igazi sztárotthonhoz méltó felszereltséggel.

 

Forrás: www.celebrityhousepictures.com


Írjon nekünk

Visszahívást kérek