A feje tetejére fordított Beverly Hills-i ház


Különlegesen szép és nem szokványos elrendezéssel épült fel egy Oak Pass melletti ingatlan.


Ízléses és modern. Ez jellemzi leginkább azt a Beverly Hills-i ingatlant, melyet a Walker Workshop tervezett. Az Oak Pass melletti, 1,4 hektáros telekre épített 740 nm-es ingatlan a környék egyik legmodernebb épülete, melyből hiányzik mindaz a rongyrázás, mely meghatározza a szomszédos házakat. Letisztult megoldásai és kreatív elrendezése miatt a környék legkülönlegesebb ingatlana lett rövid időn belül.

A szokásokkal ellentétben a tervezők fordítottak a jól bevált elrendezésen és az emelet helyett a föld alá helyezték a hálószobát, ami miatt valóban kijelenthető, hogy ez az ingatlan a feje tetejére került. Habár a hálószobák a föld alá kerültek, mégis sikerült megoldani, hogy elég világosak legyenek. A föld alatti részen a hálószobák mellett egy belső udvar is található, ami kiváló kerti sütögetésre is.

A Walker Workshop különösen figyelt arra, hogy az ingatlan teljesen beépüljön a környezetébe, a képeken látható, hogy az épület teteje is füvesítve lett, ráadásul olyan nagy üvegfelületekkel rendelkezik, hogy a benne élők igazán a természet közelében érezhetik magukat.

Az ingatlan nemcsak elrendezésében különleges, hanem szépségében is. Az alábbi képek bizonyítják is ezt:

Forrás: Élet-Érzés blog


Írjon nekünk

Visszahívást kérek