Kate Moss luxus lakberendezőként debütált


A híres szupermodell korábban kipróbálta már magát divattervezőként is, ám most új vizekre evez. Kate Moss ezúttal lakberendezőként bizonyított.


Első nagy projektje most leleplezésre került, amely egy lenyűgöző, öt hálószobás tóparti barnhouse az angol Cotswolds közelében, kifejezetten ide tervezett bútorokkal, saját erdővel és medencével. A luxusvillát nyaralónak szánták, ahová tulajdonosa visszavonulhat majd a világ elől. A belső kialakítás Moss munkáját dicséri, ám nem egyedül dolgozott rajta, hanem egy építész ismerőse, John Hitchcox és a francia tervező Philippe Starck dizájnercsapatának több tehetséges lakberendezője is közre működött. Kate a találkozásról így nyilatkozott: „Barátságomat Johnnal az angol vidék (és a pubok) közös szeretete alapozta meg. Amikor először mesélt nekem az ezüst nyírfaerdő közepére tervezett barnhouse-ról, rendkívül izgatott lettem, és nagyon boldog voltam, hogy a tervező csapat részévé válhatok.”
 
 
A luxus „rejtekhely” kialakításakor fő szempont volt a természetbe való beleolvadás, amit az erdei környezet, a széles ablakok, a felhasznált anyagok, a hatalmas terasz és a kültéri medence is kiválóan tükröznek. 
 
 
 
 
 
A hírek szerint a szupermodell luxus menedékének induló ára 3,47 millió dollár lesz.
 

Írjon nekünk

Visszahívást kérek