Eladó lakás, Budapest, 11. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 11. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
108.00m2
Emelet
3
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK523173
364 399 EUR 129 500 000 Ft

Leírás

Új építésű lakás XI. kerületben, Madárhegyen! Átadás 2021.második negyedév!

A kerület egyik legdinamikusabban fejlődő, méltán közkedvelt részén, Budapest nyugati kapujában, a Madárhegy-Hosszúréten kínálunk eladó lakásokat egy négylakásos társasházban, mely egy összközműves 1000 nm-es telekre épül. A ház fűtését és meleg víz ellátását geotermikus hőszivattyús rendszer adja.

Kiváló lokáció azok számára, akik perceken belül szeretnék elérni az M1, M7, M0 autópályákat, akiknek fontos, hogy a Velencei-tó, a Balaton, vagy akár Ausztria, Szlovénia belátható közelségben legyen, és legalább Budapesten ne kelljen átutazniuk! A belváros is jól megközelíthető, 4-es metró, buszok indulnak a szélrózsa minden irányába.

Szép, rendezett, homogén a környezet, ahol a szomszédos házak is egytől-egyik új építésűek, aszfalt úton megközelíthetőek. Az infrastruktúrális adottság is kiváló, iskola, óvoda, bölcsőde, egészségügyi szolgáltatás, bevásárlási lehetőség, éttermek, kávézók gyalogosan is elérhetőek.

A társasház második, egyben legfelső emeletén helyezkedik el ez a 82 nm-es lakótérrel rendelkező, három hálószobás lakás, melyhez egy 70-nm nyitott terasz (terasz egyharmadával számolva 105 nm), egy 11 nm-es tároló és egy garázshely tartozik (vételár felett, együtt 6,5 MFt).

Lakjon exkluzív helyen, a város szélén, zöldövezetben, de mégis közel a város központjához!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Buday Tímea
Tel: 36 30 8157-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt