Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Párizsi udvar, luxus lakás, nagy terasz!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
106m2
Emelet
4
Terasz / erkély
2
Referencia szám
LK510695
411 403 EUR 149 800 000 Ft

Leírás

Luxuskivitelű ritkaság az V. kerületben. A társasház a Párizsi és Petőfi Sándor utca sarkán fekszik, a Párizsi udvartól csak pár lépés a Gerlóczy Gedeon által tervezett, 1941-43-ban felépült bérház.

A lakást számos gyönyörű gipszstukkó díszíti, ami több évtizede került beépítésre. A faragott asztalosmunkával és az ólomüvegekkel, melyek mind szakszerűen restauráltak, igazán kivételes a belső kialakítás.

Az eredeti hangulat megőrzése mellett a modern igények szerint beépítésre került egy divatos Nobilia konyha egy üvegfal térelválasztóként távirányítható elektromos redőnyök is. Hatalmas terek és a kitűnő alaprajz teszi igazán értékessé az ingatlant, két fürdőszoba, káddal illetve épített zuhanyzóval minden helység nem csak szép de használható is. Az erkély a Párizsi utcára nyílik délnyugati tájolású, ilyen nagy és valóban használható erkély ritka a belvárosban.

A Váci utca közelsége megunhatatlan életteret ad az itt lakóknak, hiszen kedvükre válogathatnak a kiváló éttermek és szolgáltatások között, akár minden nap máshol fogyaszthatják reggelijüket, kis sétával pedig a Duna Korzón kapcsolódhatnak ki. A lakásban található bútorok mind újak, amik korhűen az Art & Deco stílusból lettek válogatva, értékük 5 millió Forint és megvásárolhatóak.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Domjánné Puskás Margit
Tel: +36-(30) 4153-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt