Eladó ház, Kecskemét, 1,4 ha-os területtel, 2016-ban kialakított kúria!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Kecskemét
Szobák száma
19
Fürdőszobák száma
11
Alapterület
558m2
Telek mérete
13613
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ458810
302 419 EUR 99 000 000 Ft

Leírás

Fantasztikus, 2016-ban felújított kúria!

Eladó Bács-Kiskun megyében, Kecskeméttől 30 km-re, aszfaltos úton megközelíthető, de mégis igazán csendes környezetben, a mai építészeti elvárásoknak és igényeknek megfelelő, 1,4 hektár területen fekvő, körbekerített birtok!

A korábban vadászkastélyként hasznosított ingatlanra a jelenlegi tulajdonos 2015-ben talált rá, s kezdte meg az épületek korszerűsítését, mely során annak teljes rekonstrukcióját elvégezték.
Tetőcsere, teljes közművekhez kapcsolódó villany-, vízvezetékrendszer, korszerű beltéri és kültéri nyílászárók, hideg, meleg burkolatok cseréje megtörtént. Elektromos, internetes vezérlésű fűtésrendszer mellett nagy teljesítményű, fatüzelésű kályhák kerültek telepítésre.

Az épületkialakítás célja a szállásüzletág erősítés volt, így étterem, wellness helyiség, kültéri medence, saját fürdőszobával rendelkező szobák és 2 külön bejáratú nappali + 2 szobás apartmanház kialakítása történt meg. Az egyéb szabadidős tevékenységekre játszótér, állatsimogató, istállók, karámok nyújtanak lehetőséget.

Eredetileg a kastély vadászszállásként üzemelt, mellette egy múzeum épület is elhelyezkedik, amelynek építési éve 1890-es évekre tehető. A nádtetős parasztház jelenleg is jó szerkezeti állapotban van a folyamatos karbantartásoknak köszönhetően. A további épületek építési éve jóval ez utáni időszakra tehető. Jelenlegi kialakításban az alábbi épületek találhatók a birtokon:
• múzeum épület,
• étterem, vendégház,
• wellness épület,
• kastély épület,
• torony épület,
• vendégházak (2 db nappali + 2 szobás, fürdőszobás, konyha + étkezős)
• kert, udvar (karámok, istállók, tárolók),
• fedett autóbeálló.

Kiváló lehetőség nagy családi birtok életvitelszerű használatára, illetve korszerűen működtethető szálláshely szolgáltatásra!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: +36-(30) 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt