Eladó lakás, Budapest, 5. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
100.00m2
Emelet
2
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK094281
842 930 EUR 325 000 000 Ft

Leírás

Egyedi erkélyes Luxus lakás a Váci utcában!

Lakberendező által tervezett, több tervezési díjat is nyert luxuslakás, 2 emeleti, 100 nm, 3 hálószobás, amerikai nappalis, 2 fürdőszobás, kényelmes életerekkel rendelkezik, klimatizált, 4 nm erkélye a Váci utcára néz. A lakás rendkívül csendes és világos, egyedi kilátással rendelkezik . Az elegancia, és a minőség jellemzi az egész lakást, beépített szekrények, beépített hangulatvilágítások teszik egyedivé, kényelmessé és otthonossá.
A lakás teljesen át lett építve, a vezetékek ki lettek cserélve, a burkolatok, a beépített bútorok (19 db) magas minőségűek, harmonizálnak színben egymással. Főként a bézs, az arany és a fehér kombinációját alkalmazták, néhol a csodás fa és üveg bútorelemek is felbukkannak. Minden méretre készült kifejezetten ebbe a lakásba, a falon található festmények egyedileg készültek a lakás színvilágához. A konyha gépesített, plafonig bútorozott, konyhaszigettel rendelkezik, a rendkívül tágas 47 nm nappali részét képezi. A Golden Harmony magazinban is megjelent otthon, azonnal költözhető, az ár a teljes bútorzatot magában foglalja. A többféleképpen variálható hangulatvilágítások és a beépített etanolos tűztér által, különböző hangulatokat lehet kialakítani a lakásban.
A ház bauhaus stílusú, rendezett, zárt lépcsőházas, liftes, kevés lakásszámmal rendelkezik. A fűtés házközponti, melynek a díját a közös költség tartalmazza.

A környék rendkívül hangulatos, az infrastruktúra kiváló, a Duna közelsége, a sétáló utca hangulata rendkívülivé teszi ezt az egyedi ingatlant.

Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szieben Katica
Tel: 36 20 8495-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek