Eladó lakás, Budapest, 9. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 9. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
109.00m2
Emelet
1
Referencia szám
LK025120
500 478 EUR 199 000 000 Ft

Leírás

A IX. kerületben, a Lechner Ödön fasoron található Duna-Pest Rezidenciában eladó nappali/étkezővel, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás modern luxuslakás. Az amerikai stílusú konyha legmodernebb Miele gépekkel van felszerelve. Ezt az egyedi, 109 négyzetméteres lakást 2005-ben építették, de teljes körűen felújították 2023-ban. A fő nappali és a fő háló ablakai a Dunára néznek.

2006-ban a Duna-Pest Rezidenciát az Év Legjobb Lakóépületének választották a Közép- és Kelet-európai Minőségi Díjakon. Ez az elismerés a Wall Street Journal támogatásával valósul meg. A Duna-Pest Rezidencia lakásai magas minőségű otthonok, profi technikai megoldásokkal, egyedi építészeti koncepció alapján. Az elhelyezkedésének köszönhetően a tulajdonosok egész évben élvezhetik a gyönyörű kilátást a Gellért-hegyre és a Duna hidaira. A Rezidenciák által nyújtott alapvető szolgáltatások mellett (24 órás portaszolgálat, wellness központ és fitneszterem), a bérlők élvezhetik a helyszínen felfedezett termálvíz egészséges hatását is.

Az összes beépített bútor és készülék az ár részét képezi. Egy parkolóhelyet (amely az -1. emeleten található) külön lehet megvásárolni további 12 millió forintért. Irodánk ügyvédi ajánlásokkal és finanszírozási lehetőségekkel tud segíteni. További információért vagy egyéni megtekintési időpont egyeztetéséhez kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: 36 30 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek