Eladó ház, Debrecen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
220.00m2
Telek mérete
548.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ031625
711 315 EUR 289 000 000 Ft

Leírás

Debrecen kedvelt részén, az „Új” Liget lakóparkban, minimalista stílusú, prémium minőségű okos otthont kínálunk eladásra.

Az ingatlan 220 nm-es, belső kétszintes, 5 szobás, 3 fürdőszobás, duplagarázsos, hatalmas teraszokkal.
Az elegancia, luxus és minőség jellemzi az otthon minden helyiségét. Gyönyörű fürdőszobák, egyedi design világítás, tágas, napfényes hálószobák, modern, ujjlenyomattal nyitható alumínium bejárati ajtó.

A hatalmas nappali - étkezőkonyha különlegességét a nagy belmagassága biztosítja. A ház fűtésére kialakított hőszivattyús rendszer falba épített fűtés-hűtéssel, padlófűtéssel üzemel, amely garantálja az egyenletes hőmérsékletet minden évszakban (ötvözve a modern szellőztető berendezéssel), rendkívül kedvező költséggel működtethető. A modern hűtő/fűtő rendszernek köszönhetően nem rontják az összhatást sem klímák, sem radiátorok.

Az esztétikus, minden igényt kielégítő gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. A parkosított kertben öntöző rendszert építettek ki. Fontos kiemelni, hogy az otthon teljes automatizált, és ennek vezérlése okosház rendszeren keresztül történik. Elektromos eszközei segítségével irányíthatja a garázskaput, zárakat, a lakása hűtés-fűtését, valamint az árnyékolását.

Mindent összevetve, ez az igazán „beleszeretős”, exkluzív ház igazi otthon nyújt minden korosztálynak, akinek fontos a csend, a rendezett, nyugodt, biztonságos környezet. Bátran állíthatom, az új tulajdonosok nem csak egy ingatlant, hanem egy életérzést is magáénak tudhatnak.

Az ingatlan magas színvonalát biztosítja:
- hőszivattyús fal fűtés-hűtés
- padlófűtés
- okosotthon megoldások
- nagy üvegfelületek
- prémium hő és hangszigetelés
- minőségi burkolatok
- prémium kategóriás alumínium zsalúziák stb.

A fényképek egy lehetséges berendezési stílus jegyeit mutatják.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az egyedi és magas minőségű ingatlan, várom megkeresését egy személyes megtekintésre.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek