Eladó lakás, Diósd, Superior penthouse teljes berendezéssel
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Diósd
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
180m2
386 494 EUR 125 000 000 Ft
Emelet
3
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK446226

Leírás

Eladó Diósdligeten egy superior minőségben kialakított, extravagáns és minden tekintetben valóban különleges luxus penthouse lakás, teljes bútorzattal!
A lakás alapterülete önmagában 115 m2 és ehhez jön hozzá a 130 m2-es gyönyörű panorámaterasz, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belterével. Az amerikai konyhás nappalin kívül 2 hálószoba van kialakítva.

A lakás mindenképpen egy olyan életérzést tükröz, amely felette áll a hétköznapi életnek - ide hazatérve Diósdliget egyik legmagasabb pontjáról tekinthetünk körbe és élvezhetjük a nem átlagos látványt, illetve a lakás - szinte teljesen szimmetrikus, szabályos kialakítása mellett - tartogat olyan meglepetéseket, amelyek túlmutatnak a szabályokon és kevés helyen láthatóak ma Magyarországon - ilyen például a nappaliba tervezett stresszoldó hidromasszázs kád, amelybe belecsobbanva akár luxus körülmények között tévézhetünk, vagy csak egyszerűen pihenhetünk és csodálhatjuk az elénk táruló panorámát.

Ha ebbe a lakásba belép, elragadja a látogatót a lakás hangulata, megkérdőjelezhetetlen modernizmusa - de az érzetek mellett muszáj szót ejtenünk a száraz műszaki tényekről is, amelyek szintén maximálisan a 21. századot képviselik: a fűtést-hűtést geotermikus hőszivattyús rendszer biztosítja falfűtéses-plafonfűtéses rendszerrel. Az olasz burkolatok, szaniterek mind a legmagasabb minőségben kerültek kiválasztásra, a konyha pedig - amellett, hogy megigézi a hozzáértő szemeket - gépesítés tekintetében a Whirlpool csúcsminőségét adja hozzá a főzés öröméhez.

A ház egy 2010-ben épült 16 lakásos társasház, amelyben hívólift működik. A garázsban 2 autó számára biztosított a beállás és tároló is van. A házban wellness-fitness központ működik, szaunával, jacuzzival, kondigépekkel.

A közlekedés és az infrastruktúra nagyon jó, a buszmegálló pár perces sétatávolságban található, a közeli nagy Intersparban mindent be lehet szerezni, illetve kisebb boltok is rendelkezésre állnak.

A lakás Budapesttől mindössze 15 perc alatt elérhető autóval, árban viszont nagyon jelentős különbség van a hasonló színvonalú budapesti luxuslakások és a diósdligeti lakás között. Ez különösen vonzóvá teheti ezt a penthouse lakást, ami miatt nagyon érdemes ezt a mindössze plusz 15 perc vezetést bevállalni.

Az ingatlant elsősorban egyedülállók, vagy párok részére ajánljuk - legfeljebb egy gyermekkel - akik egy olyan otthont szeretnének maguknak, ahol kívül lehet hagyni a stresszt, ahol a nyugalom és szépség találkozik, és ahol a modernizmus és a fiatalság megőrzése új értelmet nyer!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt