Eladó lakás, Budapest 9. kerület, Loft lakás: világos, nyitott, tágas, szabad élettér
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 9. dist.
Szobák száma
2
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
248m2
408 214 EUR 132 000 000 Ft
Emelet
4
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK364332

Leírás

248 négyzetméteres, belső 2 szintes, 24 nm-es terasszal, nyitott terekkel rendelkező, fényárban úszó, újépítésű Loft lakás eladó, az eredetileg 1880-ban épített Gizella malomban!

A nagy belmagasság, korhű felületek, óriási ablakok, szinte leírhatatlan szabadságérzetet adnak, melyet a nyitott, végtelenül tágas terek, csak tovább fokoznak, értelmet adva a loft kialakításnak.

A loft lakások fő jellemzője és egyben népszerűségének oka, tehát a nagy, egybefüggő, tágas és világos terek. Belmagassága legalább 5-8 méter, és csak néhány helyiség – a fürdőszoba, hálószoba kerül leválasztásra. Minden más egy nagy, multifunkcionális térben helyezkedik el. Az ilyen lakásokban jellemző, hogy megmaradnak az eredeti indusztriális felületek, a csupasz téglafalak. Egyre gyakoribb, hogy a minimál mellett más stílus is megjelenik a belső kivitelezésben.

Kiemelkedő szerepet kapott a hangszigetelés a lakásokat elválasztó falakban. Nagy hangsúlyt fektettek a komplex megoldásokra és minőségre. Fan-coil fűtési rendszert készítettek elő a lakásban, eredeti fa parketta került beépítésre, SHÜCO Royal alumínium nyílászárókkal, GROHE szaniterekkel és csaptelepekkel szerelt.

Parkoló és tároló vásárolható a lakáshoz.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom megkeresését!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Galambos Antal
Tel: +36-(30) 6571-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt