Eladó lakás, Budapest, 5. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
67.00m2
Emelet
5
Referencia szám
LK064203
313 018 EUR 119 000 000 Ft

Leírás

Tökéletes lokáció - több funkcióra alkalmas ingatlan a belváros szívében!
Parlamenttől pár lépésre, a Falk Miksa utca elején eladó egy 3 szobás, duplakomfortos, két bejáratú, frissen felújított lakás.

Az art deco stílusú épület kívül-belül nagyon szép, gondozott, a homlokzat felújított. A lakás egyik bejárata a lift felől, zárt teraszról nyílik, csak egy szomszéd van, a másik bejárata külön lépcsőházból, egy különleges hídon át közelíthető meg, így onnan akár külön is fogadhat vendégeket az intim szféra kikerülésével. Az ablakok a szép házbelsőre néznek, nincs folyosó az ablakok előtt és mivel negyedik szint, világos is.

A lakás praktikusan kialakított, a nappali az élettér tágas belsővel, ledes hangulatfényekkel, amerikai konyhával. A konyha tartalmaz hűtőt, mosogatógépet, kombi mikrót és sütőt, valamint borhűtőt. Igény szerint a konyha bővíthető. A nagyobb hálóhoz külön fürdő tartozik intimitást biztosítva. Minden szobában van tv kiállás, ablakokon motoros redőny. A fürdőkben a melegvizet energiatakarékos villanybojlerek szolgáltatják. Nagy méretű tároló lett kialakítva az átjáró felett. Külön helyiség áll rendelkezésre a mosógépnek, szárítógépnek, bojlernek.

A lakás rezsije nagyon kedvező, új nyílászáróknak köszönhetően energiahatékony az ingatlan, a házközponti fűtés egyedi méréssel működik, a közös költség fűtéssel, vízdíjjal és a szokásos költségekkel együtt átalányban most 24.400 Ft, ezen kívül csak a villanyszámla van. A vízórák helye kialakított, ha egyedi mérést szeretne.

A fákkal övezett utca méltó környezetet ad a galériáknak, régiség boltoknak, designer üzleteknek. Közel a Margitsziget, Duna-part, éttermek, kávézók, a belváros is könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy egy kellemes sétával.

Ezen a környéken egy lakás nemcsak értékálló befektetés, hanem értéke folyamatosan nő és természetesen könnyen, átlag feletti áron ki is adható.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szabó Alexandra
Tel: 36 30 4895-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek