Eladó lakás, Budapest 2. kerület, Panorámás, 3 hálós,3 erkélyes,felújított lakás
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
110m2
Emelet
2
Terasz / erkély
3
Referencia szám
LK488818
738 412 EUR 249 000 000 Ft

Leírás

Exklúzív lakás a Duna parton!

Eladásra kínálunk II. kerület egyik legkiemelkedőbb részén Duna parton, gyönyörűen felújított épületben egy kitűnő adottságokkal rendelkező, nappali és 3 külön bejáratú hálószobás, 3 fürdőszobás, 3 erkélyes, 110 m2-es exkluzív saroklakást!

Neves belsőépítész tervei alapján készült ez a fantasztikus adottságú lakás. A tervező keze munkáját dicséri, a lakás praktikus elrendezése,továbbá berendezése is. Az ingatlan teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely során kiváló és magas minőségi anyagok kerültek beépítésre.

A teljes padlófelületet egyedileg készült francia halszálka parkettával borították, a fürdőkben pedig egyiptomi márvány burkolatok találhatók. A tapéták és világítástechnikai megoldások is a mai kor modern stílusát tükrözik, mindezt úgy tették, hogy összhangban maradt az épület jellegével.

Kivétel nélkül minden beépített bútor magas minőségű anyagokból, egyedileg asztalos által gyártva készült, csak úgy, mint az egyedileg tervezett konyha a munkalappal. Az új tulajdonos kényelmét szolgálja a gépesített konyha, amelyben a hűtő, fagyasztó, sütő, főzőlap és a 12 személyes mosogatógép is a BOSCH termékeiből lett összeválogatva.

A lakás cirkófűtésű, nyílászárói korhűen eredetiek, melyek a felújítás után a mai elvárásoknak megfelelő hő és hangszigetelt üvegtáblákkal lettek cserélve.

Második emeleti és utcai nézetének köszönhetően a lakás rendkívül napfényes, ahol sétáló jellegű csendes utcára láthatunk.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Olgaard Zsáki Izabella
Tel: +36-(30) 6984-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt