Eladó lakás, Budapest 2. kerület, 2. kerület Panorámás, luxus otthonok
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
142m2
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK513270
425 826 EUR 147 425 100 Ft

Leírás

II. kerület kertvárosi részén Budaligeten, a legmagasabb műszaki színvonalon épülő, két létesítményből álló épületegyüttes (A és B épület) kerül megépítésre mely áll öt lakásból és két irodahelyiségből.

Az ingatlanok jól átgondolt alaprajzzal, jó elrendezéssel, élhető, tágas terekkel tervezték, méretük 45 nm-től 142 nm-ig terjed, a földszintiekhez kertkapcsolatos, az emeleti szinthez panorámás nagy méretű teraszok tartoznak.


Az „A” épületben a földszinten kap helyet egy lakás és mellette egy kisebb iroda, mindkettőt kizárólagos kert használattal, az első emeleten szintén egy lakás és egy kisebb iroda, míg a legfelső szinten egy, a teljes szintet elfoglaló Penthouse lakás hatalmas terasszal.
A „B” épületben 2 lakás kerül kialakításra, a földszinten 142 nm-es terasszal, kertkapcsolattal, az emeleti szinten 135 nm-es nagy teraszos lakás. A garázsszinten 4 db gépkocsi beálló és nagyméretű tárolók kerülnek kialakításra.

A garázsszintet a lakószintekkel lift köti össze.

Minden lakás és iroda saját hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, amely télen padló és mennyezetfűtéssel fűt, nyáron mennyezethűtéssel hűt, így biztosítva az egyforma hőmérsékletet évszaktól függetlenül alacsony fenntartási költség mellett.

A környék jó infrastruktúrával ellátott. tömegközlekedés a közelben, és pár percre található a Francia Óvoda- Iskola és más nagyhírű magyar és nemzetközi tanintézet, valamint a most épülő Hidegkúti uszoda és szabadidő park.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Hortobágyi Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 9634-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt