Eladó lakás, Budapest, 12. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 12. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
112.00m2
Emelet
1
Terasz / erkély
3
Referencia szám
LK046282
501 492 EUR 205 000 000 Ft

Leírás

A Svábhegy legszebb utcájában, festői környezetben, azonnal költözhető, kertkapcsolatos lakás eladó.

A Normafa út felső részén, a parkerdőtől öt perc sétára található 93 nm-es földszinti lakást három oldalról összesen 38 nm terasz vesz körül. A teraszok előterében ápolt kert, füves terület, sziklakertek, hatalmas bokrok találhatóak.

Minden szobából ki lehet lépni a kertbe, így a nap bármely szakában tudunk napos, vagy árnyékos helyet találni magunknak. A nyeles teleknek köszönhetően a kertben fantasztikus csend van.

A lakás déli és nyugati fekvésű, kellemesen hűvös. Folyamatosan nyitva tarthatóak az ajtók, amely természetközeli életet biztosít a lakóknak. A kánikula idejére a tereket légkondicionáló berendezésekkel szerelték fel, amely fűtésre is alkalmas, így lerövidítheti a fűtési szezont.

Az ingatlan riasztóval rendelkezik (bár az elmúlt 15 évben egyszer sem volt rá szükség), a nagy sebességű internet optikai kábelen érkezik.

A lakáshoz 2 teremgarázs beálló hely és egy 6 nm-es tároló tartozik, amely a lakással együtt kötelezően megvásárolandó. Ezek együttes ára további 35 millió forint.

A 4 lakásos társasházban közös használatú szauna és egy felszerelt konditerem is található.

A telek mérete 2622 nm. A ház és a kert minden része - az igényes lakóközösségnek köszönhetően - folyamatos karbantartásban részesül. 2 éve pedig az épület kívülről felújításra került.


Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: 36 30 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek