Eladó ház, Szombathely
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Szombathely
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
414.00m2
Telek mérete
1735.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ094245
731 445 EUR 299 000 000 Ft

Leírás

Geotermikus, mediterrán álomotthon luxuskivitelben!

Prémium minőség, egyedi kivitelezés, elegáns megoldások, magas műszaki-technikai felszereltség!

Szombathely elegáns környékén, a nyugati városrészén, családias, csendes környezetben nettó 414 m2-es, 2014-ben épült, 3 szintű, vegyes funkciójú, igényesen kivitelezett lakó és iroda épület 1735 m2-es telken eladó.
A pazar adottságokkal rendelkező ingatlan rögtön magával ragad! Az újszerű ingatlant az átgondolt, egyedi belső építészeti és lakberendezői megoldások, a finom ízléssel használt minőségi anyagok harmóniája teszi különlegessé. A rendelkezésre álló teret optimálisan kihasználva minden megtalálható, ami a modern, elegáns ingatlanokra jellemző.

Fontos részlet lehet, hogy az ingatlan cég tulajdonában van, magánszemély vásárlása esetén az ár bruttó ár, viszont céges vevő esetén 299 000 000,- Ft + ÁFA!

Az alagsorban gépház, a földszinten két iroda blokk teakonyhával és 3 állásos gépkocsi beállóval, az emeleten egy lakás (3 szoba + nappali + konyha + fürdő) található.

A ház a legkorszerűbb Alpha Innotech geotermikus fűtési-hűtési rendszerrel,(függőleges szondás,110 m) 20 cm vastag grafitos hőszigeteléssel rendelkezik, ami biztosítja az épület rendkívül alacsony energiaigényét. Továbbá a meleg víz és a fűtés rásegítése napkollektorokkal megoldott. Az épület nyílászárói vörösfenyő-és külső alumínium borításúak, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. Korszerű hővisszanyerő épületszellőztető, programozható redőny és kapu, valamint kamera és riasztórendszerrel felszerelt (Intelligens ház). A parkosított udvar automata öntözővel van ellátva.

Az ingatlant egyedivé teszi a földszinten lévő wellness rész, amely beépített feszített tükrű medencét ( 8 × 4 m), jacuzzi-t, pihenőteret, infra szaunát és külön konditeremet foglal magába.

A tulajdonos az egyszerűbb kezelhetőség miatt az ingatlant társasházzá alakította, mely a következő egységeket foglalja magába: egy nagy méretű gépház ami az alagsorban található, két iroda blokk teakonyhával, illetve egy 3 állásos garázs , végül egy prémium kategóriás lakrész (3 szoba+ nappali+konyha+ fürdők), plusz egy full-extrás wellness-részleg, ami a tulajdonosok kényelmét szolgálja.

Az ingatlan egy időtálló, meleg hangulatú, családbarát, madárcsicsergős otthon sok-sok különlegességgel, minden igényt és kényelmet kielégít. Itt minden megtalálható amire egy igényes család vágyhat!

Az ingatlan azonnal birtokba vehető.

Kollégánk várja érdeklődését!

Mucsi Zsuzsanna
Tel: 36 30 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek