Eladó ház, Sárvár
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Sárvár
Szobák száma
14
Fürdőszobák száma
0
Alapterület
600.00m2
Telek mérete
40980.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ050379
2 102 952 EUR 826 544 200 Ft

Leírás

Különleges atmoszférával rendelkező, felújított kúria eladó Sárvár közelében.

Az eredetileg 1842-ben épült régi nemesi ház 20 éve került átépítésre, mely mostanra az ország egyik legjobb állapotában lévő birtokai közé sorolható. A munkálatok során törekedett jelenlegi tulajdonosa az értékálló, jó minőségű, mégis modern anyagok, burkolatok felhasználására. Az épület-komplexum mellett egy új istálló is található mely összesen 5-6 ló tartására alkalmas.

A közel 5 hektáros területen fekvő főépület alsó szintjén a közösségi terek, konyhák, kiszolgáló helyiségek, míg felső szintjén a fürdővel rendelkező lakosztályok, családi nappali és egy kis szalon található.

A főépület mellett, vendégek fogadására alkalmas melléképület is kapott helyet, melynek felső szintjén előadóterem és 4 vendégszoba került kialakításra. A földszinti helyiségek kiválóan alkalmasak rendelőnek vagy irodának. Jelenleg egy akadálymentesített és egy kertkapcsolatos vendégszoba is betervezésre került a számos kiszolgáló helyiség mellett (mosókonyha, vasalószoba, terápiás kezelőszoba, tárolók, kamra, hűtőkamra, műhely, kisgépgarázs). Padlástere igény szerint beépíthető.

Gyönyörű kertjében kis tó is megtalálható mólóval, mely alkalmas lehet akár fürdésre is.

Ajánlom családi birtoknak, orvosi klinikának, cégközpontnak, lovasterápiás intézménynek vagy akár boutique hotelnek.

A jelenlegi tulajdonosok a különleges érzékkel összeválogatott bútorokkal, berendezési és dísztárgyakkal együtt adják át a birtokot, beleértve a gazdálkodáshoz szükséges gépeket.

Amennyiben Önt is elvarázsolta ez a nem mindennapi hacienda, további információért, kérem keressen.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Mácsainé Tischner Henriett
Tel: 36 30 7427-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek