Eladó ház, Pécs
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Pécs
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
134.00m2
Telek mérete
8000.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ079436
304 762 EUR 120 000 000 Ft

Leírás

Pécsett,10 percre a belvárostól, a nagyárpádi részen, eladó egy mesés birtok!

Tulajdonosai úgy alakították ki a házat és a kertet is, hogy minden szegletéből élvezni tudják a természet szépségeit. A kert legmagasabb pontján egy kilátó is helyet kapott, ahonnan Pécs teljes panorámája elénk tárul, a rózsalugasból a reggeli kávé mellett ráláthatunk a Tv toronyra. A kis tó a ház nyugati oldalán, a mediterrán jellegű tágas fürdőből is megcsodálható, az emeleti vendég szoba mosdó sarkot is kapott, a galérián elhelyezkedő szalon pedig délutáni, esti csevegések tökéletes helyszíne, a tizenegy méter hosszú könyvtár fal mellett.

A földszinti amerikai konyha-nappali tér negyvennégy négyzetméternyi és öt és fél méter belmagasságú, szellős, átlátható teret biztosít, a nappali egyik ékessége, az egyedileg tervezett, igényesen kivitelezett cserépkályha. A galériára vezető ún, lebegő lépcső a ház asszonyának tervei alapján készült el, csakúgy, mint a belső terek és bútorzat kialakítása. Az alsó részből nyílik a fürdő és a déli tájolású hálószoba, mely mögött gardróbhelyiség is kialakításra került.

A 134m2-es ház 44cm-es porotherm téglából épült, nyílászárói fenyőfából, ablakai hőálló üvegből készültek. A meleg vizet és a fűtést indirekt tároló (vezérelt árammal), illetve az egyedi építésű fatüzelésű cserépkályha, a hőleadást a hálószobákban radiátor, a fürdőszobában padlófűtés, valamint törölközőszárító biztosítja. A ház alkalmas napelemek felszerelésére, az indirekt tárolóhoz napkollektor is csatlakoztatható.

A terület közel 8000m2, mely három külön helyrajzi számon nyilvántartott, külön úton is megközelíthető, így akár tovább értékesíthető ha új tulajdonosa nem kívánja megtartani a teljes arborétumot. Több olyan mesés kis részlet is található a birtokon, amit látni kell!
Van titkos út, meseház, mérleghinta, pince, rózsalugasok, kilátó, vörös-es feketefenyő..

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kovács Andrea
Tel: 36 30 7398-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek