Eladó ház, Pápa
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Pápa
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
240.00m2
Telek mérete
7124.00
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ047776
710 532 EUR 278 500 000 Ft

Leírás

Minimál családi ház + 150 m2-es csarnokkal vállalkozásra + 5000 m2 üres telekkel!

Eladó Pápán egy nagy léptékű, két generációs használatra, illetve több funkcióra alkalmas, 2022-ben épült ingatlan-együttes!

A FŐÉPÜLET (240 m2):
Két lakrészből áll:
1. A nagyobb (169 m2-es) lakrészben található egy reprezentatív, 75 m2-es amerikai konyhás nappali, 3 hálószobával, fürdővel, gardróbbal, 2 wc-vel, kamrával.
2. A kisebb (71 m2-es) lakrészben találunk egy 25 m2-es nappalit, konyhát, fürdő-wc-t és 2 hálószobát. Ez a lakás is külön bejárattal is rendelkezik, de a nagyobb lakrészhez is csatlakozik.
A ház kialakításánál teljes mértékben prémium anyagok kerültek felhasználásra.

A TERASZ:
54 m2-es, konyhával, grillezővel, bogrács állvánnyal felszerelt, fedett party-terasz áll a vendégek rendelkezésére.

A CSARNOK:
A 150 m2-es csarnok női-férfi mellékhelyiséggel felszerelt épület, amely saját napelem rendszerrel rendelkezik. Kialakítható belőle műhely, iroda, üzlethelyiség-bemutatóterem, oktatóterem, közösségi tér, jóga- vagy tánc stúdió, de használható garázsként, vagy akár felosztható apartmanokra is.

A KERT:
A főépületek 2124 m2-es nagyságú, betonkerítéssel körbevett területen helyezkednek el, amelyen található egy játszótér, tároló és füvezett kertrész is.

AZ ÜRES TELEK:
Az épületeket körbevevő kerítés mögött helyezkedik el egy szintén kerítéssel körbekerített, 5000 m2 nagyságú terület, amely hasznosítása többféleképpen elképzelhető: a 30%-os beépíthetőségnek köszönhetően ide felhúzható egy 1500 m2 alapterületű felépítmény, vagy a telek több részre osztásával önálló helyrajzi számok kialakításával új építési telkeket lehet létrehozni. Ennek a területnek az utcáról külön bejárata is van. Ez a telekrész állattartásra is alkalmas.

EXTRÁK:
- Sharp napelemrendszer (főépületen 67 db, 25 kW-os, a csarnokon 42 db, 18 kW-os) - amely lehetővé teszi, hogy az elektromos fogyasztást teljes mértékben fedezze. Így rezsiként csak vízdíjat kell fizetni és szemétszállítást. A fűtés padlófűtéses hőleadással működik, minden helyiségben külön termosztáttal állítható. Egyes helyiségekben mennyezetfűtés is kiépítésre került.
- 2 db 5,2 kW-os inverteres fűtő-hűtő klíma
- tripla légkabinos, extra hang-és hőszigetelt nyílászárók, az ablakok redőnnyel és nyitásérzékelőkkel vannak ellátva
- Hikvision központi kamerarendszer, távfelügyeletre bekötve
- 730 m2 térkövezett udvar, amelynek világítása napelemes energiával működik
- távirányítású kapu
- okos eszközzel bárhonnan elérhető kaputelefon
- az ár tartalmazza az összes bútort és műszaki cikket és jacuzzit!

A KÖRNYÉK:
Pápa szerencsés elhelyezkedésű és szép fekvésű, történelmi város Veszprém vármegyében, a Bakony északi széléhez közel, a Kisalföldön. Veszprém vármegye második legnagyobb városa, a Pápai járás központja. A település híres számtalan templomáról, az Esterházy-kastélyról, barokk építészetéről és református kollégiumáról. 30.000 fős lakosságával a környék kulturális, gazdasági és turisztikai központja. Győrtől 42 km-re délre, Pozsonytól 95 km-re délkeletre, Veszprémtől pedig 40 km-re északnyugatra helyezkedik el.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Olgaard Zsáki Izabella
Tel: 36 30 6984-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek