Eladó ház, Jászberény
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Jászberény
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
188.00m2
Telek mérete
1000.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ062660
389 300 EUR 148 000 000 Ft

Leírás

Jászberény KEDVELT LAKÓPARKJÁBAN eladó egy napfényes, 190 négyzetméter alapterületű, PRÉMIUM ÁLOMOTTHON mely 1000 négyzetméteres telken fekszik, dupla fűtött garázzsal, SZAUNAHÁZZAL, 4,95Kw-OS ÚJ NAPELEMMEL felszerelt, parkosított gyönyörű kerttel.

Az épület 2005-ben épült 38-as Ytong falazattal, nemes dryvit vakolattal színezve, ytong válaszfalakkal, fagerendás dupla szigetelt födémmel, gipszkarton álmennyezettel, cserépfedéssel.
A nyílászárók prémium 2 rétegű üvegezéssel fából készültek, továbbá a beltéri ajtók is prémium minőségűek. Az ablakok zsalugáteresek a ház mediterrán stílusához igazodva.

Belső helyiségek kialakításakor nagy figyelmet szenteltek a tulajdonosok a tájolásnak és a majdani életvitelüknek, hogy a ház igazán praktikus és élhető legyen. A Dél-Délkeleti tájolásának köszönhetően egész nap körbe süti a nap az ingatlant.

A ház fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, mely a szobákban radiátorral a többi helyiségben padlófűtéssel adja le a hőt. A gázfűtésen kívül a nappaliban egy gyönyörű fatüzeléses kandalló lett beépítve, ami kényelmesen befűti akár az egész lakást, egyedi hangulatot adva a fa ropogásával.
A hűtésről 2 db ideálisan elhelyezett Samsung 3,5 kw, klíma berendezés gondoskodik.
A ház takarítását 2 kiállással rendelkező központi porszívó könnyíti a hölgyek számára.

A KONYHA + ÉTKEZŐ rész ajtóval elzárható a hátsó szobáktól, fürdőktől, így a szagoktól és hangoktól mentes, privát és intim tér ezáltal itt is biztosított.


Az udvarban helyett kapott a GASZTRONÓMIA ÉS WELLNESS IS!
A nappaliból egy kiváló minőségű, extra nagy méretű 90 négyzetméteres WPC burkolatú teraszra jutunk, ami egy zárt privát helyszíne a lakók számára. Ez a terület a családi és baráti összejövetelek valamint sütés - főzések nagyszerű helyszíne is lehet!
A NYÁRI napsütés ellen 2 db szélerősség mérővel kiegészített elektromos napellenzővel lehet megoldani az árnyékolást, ami szeles idő esetére automatikusan behúzza magát.

A közel 40 négyzetméteres Wellness, PIHENŐ RÉSZLEG a ház kertjének egyik sarkában kapott helyett. LUXUS SZIGETELT SZAUNAHÁZ-at álmodtak meg a tulajdonosok, amit egy erre szakosodott szakember gárda készített el részükre, saját igényeik szerint. Prémium faanyagok felhasználásával, szigetelt fa szerkezettel, hőszigetelt, falba eltolható tolóajtókkal, elektromos padló fűtéssel és mennyezeti infra fűtéssel kiegészített ház kellemes pihenést biztosít a tulajdonosok számára. 5 személyes WELLIS Jakuzzi is rendelkezésre áll, hogy egy fáradt nap után vagy a hétvégén az egész család feltöltődhessen! EGY ZUHANYZÓ ÉS EGY MOSDÓ is ki lett alakítva, ami a további kényelmet fokozza.

A KERT minőségi gyepszőnyeget kapott, amelynek öntözését fúrt kútról üzemelő automata öntözőrendszer biztosítja. A dísznövényekkel telepített részek valamint a közterület egyes részein található növények locsolása csepegtetőrendszerrel lett megoldva.
A 90 cm mély betonalappal rendelkező kerítés zsalukőből és Lindab lemezzel vegyesen épült, teljesen körbe zárja a telket. Az utcai kerítés TELJESEN ÚJ, GONDOZÁSMENTES ALUMÍNIUM KERÍTÉS (NÍVÓ KERÍTÉS, 10 ÉV GARANCIÁVAL).

Kérdés esetén várom hívását, keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Hársmán Kamilla
Tel: 36 70 4299-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek