Eladó ház, Győr
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Győr
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
350.00m2
Telek mérete
914.00
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ059415
1 519 913 EUR 590 000 000 Ft

Leírás

Kaliforniai exkluzív álomház Győr vízparti Rózsadombján!

Szeretne ennek a luxus életérzésnek a mindennapokban részese lenne egy szinte önfenntartó, élhető méretekkel, nettó 300 nm-es lakótérrel, tóparti, közel 1000 nm-es telekkel rendelkező , exkluzív és egyedei enteriőrrel megtervezett házban élvezni a mindennapokat, mintha örök nyaralásban lenne része?

Ha igen, akkor megtalálta álmai otthonát, mely minőségi anyagok felhasználásával, a család szeretetének folyamatos megjelentetésével szinte elrepíti az embert ebbe a csodálatos világba.

A ház tervezőjének és kivitelezőjének fontos volt a fenntarthatóság fogalmának megvalósítása, így egy olyan ingatlant alkottak, melynek a havi fenntartási díja átlagban 20 ezer Ft, köszönhetően a használt napkollektoroknak, napelemeknek illetve a korszerű hőszivattyús rendszernek.

Kivételes minőségűek a külső-belső nagyméretű nyílászárók, minden ablakfelületen elektromos zsaluzia adja fényvédést, kiemelve a modern elegancia nagy ívű életérzését.

Egyik különlegessége, hogy a tó 1/24-es része tulajdoni hányad szerint e ház birtokosa.

A házban közel 70 nm-es a nappali-étkező konyha hármas egysége a valódi kandallóval kiegészítve, melyek a tóra és a medencére is nézve rendkívül impozáns és megnyugtató érzést sugároznak a különleges enteriőrnek is köszönhetően.

A 4 hálószoba, a 3 fürdő, a szauna, a vegyszermentes sós fedett medence, a jacuzzi, a kiváló méretekkel és tájolással rendelkező teraszok, a gardróbok, az egyedi tervezésű bútorok mind mind azt szolgálják, hogy jó legyen itthon lenni.... a szó szoros értelmében!

Amikor itt vagyunk, örüljünk és élvezzük, amikor elmegyünk innen, vágyjunk rá, hogy ide térhetünk vissza.

Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a mai modern és elvárható magas műszaki tartalom, az elegáns, egyedi, luxus, de nem tolakodóan extravagáns életérzés egy rendkívüli hangulatú, közvetlen tóparti környezetben, Magyarország nyugati határának fővárosában.

Megtisztelő megkeresést és érdeklődését várom bármilyen kérés, kérdés esetén, jelen ingatlannál CSAK megismert ügyfelek számára, hiszen az ingatlan és a kivételes OTTHON érzése ÉRTÉK!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szieben Katica
Tel: 36 20 8495-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek