Eladó ház, Debrecen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
168.25m2
Telek mérete
470.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
PR087269/HZ/11045
475 884 EUR 169 900 000 Ft

Leírás

Debrecenben a Kartács utcai erdő mellett épül ez a minden igényt kielégítő, prémium műszaki tartalommal rendelkező családi házas projekt.

Az impozáns megjelenésű ingatlan 156 nm lakóterülettel rendelkezik, amit kiegészít a duplagarázs, a 33 nm terasz és az emeleti szint 13 nm területű erkélye. Így tökéletes életteret nyúlt 4-6 tagú családok számára is.

Az erdő közeli tiszta levegőjű, a városi zajtól mentes környezetben épülő ingatlan 40 nm-es nappalival, kényelmes méretű 4 hálószobával, 2 fürdőszobával, és 3 wc-vel lett tervezve a tökéletes kényelem érdekében. A luxusról okos otthon rendszer gondoskodik. Ennek része a hűtés-, fűtés és szellőztetés távoli vezérelhetősége, de központja további kényelmi alkalmazások fogadására is alkalmas.

Napjaink korszerű és költséghatékony energetikai trendjeit szem előtt tartva a ház fűtése hőszivattyús padlózati csövezéssel, hűtése hőszivattyús mennyezeti csövezéssel, szellőztető rendszere hővisszanyerő megoldással épül. Ezeknek a műszaki megoldásoknak köszönhetően az épület belső tereiben egyenletes hőmérséklet biztosítható szinte költségmentesen.

A városrészre jellemző telekméret alkalmas baráti és családi összejövetelek lebonyolítására, a belső terek tágassága és azon belül az intim terek szeparáltsága a tulajdonosok kényelmet és luxust is biztosító pihenésére.

További részletekkel kapcsolatban hívjon, érdeklődjön!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt