Eladó ház, Debrecen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
500.00m2
Telek mérete
10036.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ028617
2 168 589 EUR 850 000 000 Ft

Leírás

Friss levegő, erdő közeli elhelyezkedés Debrecen belvárosától negyed óra autóút távolságra.
A város keleti peremén helyezkedik el ez az 1 hektáros privát ingatlan, amely elegáns megjelenésével, gyönyörűen parkosított kertjével, tágas belső tereivel és csaknem minden elvárható luxuselemmel kiegészülve épült 1999-ben.
A füvesített, virágokkal, szórvány díszfákkal beültetett előkerten át vezető úton érkezve az épület impozáns látványa fogad. A bejárattól balra található a 3 gépkocsi számára is alkalmas méretű garázs.
Az előtérbe lépve a külsőt meghazudtoló tágasságú terek látványa ötlik szembe. Balra elegáns és könnyed vonalvezetésű lépcső vezet a hálószobákhoz, a ház lakóinak privát tereihez. Jobbra a beltéri wellness helyiségek találhatóak, ahol kétféle szauna, konditerem és melegvizes merülőmedence is rendelkezésre áll.
A földszint központi terét képező nappali-étkező-konyha az intim kertoldal felől teljes üvegfelülettel és 200 nm-es teraszkapcsolattal rendelkezik. Bár ezek egy légtérben vannak, de finom építészeti megoldások, oszlopok, lépcsők mégis szeparált jelleget adnak. A nappaliban stílusos és hangulatos kandalló sugároz bensőséges hangulatot.
A prémium berendezésekkel felszerelt, új és funkcionálisan is átgondolt konyha 2021-ben lett kialakítva. Az emeleti hálószobákhoz saját gardrób és fürdőszoba kapcsolódik. Itt található a stílusos billiárdterem és szivarszoba.
A keleti és déli elhelyezkedésű, maximális intimitású kertben élvezhető a 160 m3 úszómedence, a teniszpálya, a szaletli által nyújtott prémium életérzés és a kerti tó látványa.
A mérete ellenére alacsony fenntartási költségű ingatlanra vonatkozó további információért és a megtekintésével kapcsolatosan kérem forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek