Eladó ház, Budapest, 2. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
8
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
470.00m2
Telek mérete
1537.00
Belső szintek száma
4
Referencia szám
HZ011585
5 234 500 EUR 1 990 000 000 Ft

Leírás

Panorámás villa Budán:

II. kerület elegáns utcájában eladó, egy gyönyörű panorámás luxusvilla hatalmas terekkel, parkosított 1537 nm2-es telken. Az épület modern kivitelezésben, magas minőségben, spanyol burkolatokkal, elegáns szaniterekkel, egyedi beépített bútorokkal árasztja az igazi budai álomotthon életérzést.
Jól alakítható, jelenleg 6 hálószobás ház, nagy teremgarázzsal, ahol 6 autó is elfér. A telken további 6-8 gépkocsi elhelyezhető, akár egy fogadás alkalmával, a vendégek számára.
Az épület szintjei között saját belső lift üzemel megkönnyítve a közlekedést, illetve az esetleges pakolást is.
Az épület gépészeti rendszere, villamossági hálózata számítógép által vezérelt igazi okos otthon, mely akár a külső időjárás függvényében optimalizáltan és automatizáltan működik.
A wellness részleg minden igényt kielégítő, gőzkabinnal, infra-, és finnszaunával, kneipptaposóval. Az automata víz- és vegytisztítórendszerrel ellátott fűthető belső medence mindezeken kívül további élményelemekkel - tetőzuhany, nyak- és hátmasszírozó, ellenáramoltatás - szolgálja a gondtalan pihenést, illetve relaxálást.
Ismert építész által, egyedi tervezésű, különleges ingatlan, amely rengeteg lehetőséget rejt, akár rezidenciának, családi háznak, cégközpontnak is alkalmas. Igény szerint 3 vagy akár 4 luxuslakássá is bontható.
Minden további releváns információért és megtekintési időpontért, kérem, hívjon telefonon.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szabó Alexandra
Tel: 36 30 4895-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek