Eladó lakás, Budapest, 6. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 6. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
149.00m2
Emelet
4
Terasz / erkély
2
Referencia szám
PR013187/LK/17389
1 300 705 EUR 501 500 000 Ft

Leírás

Belvárosi luxuslakás a Gozsdu udvarnál.

Lux City Homes projekt Budapest szívében valósult meg, csupán néhány percnyire a Deák Ferenc tértől, a Váci utcától és a Szent István Bazilikától.
A műemlék épület 21. századi technológiákat képviselő, modern kortárs építészettel kialakított, 8 db penthouse típusú lakása, a felújított és restaurált lakóház negyedik szintjén került kialakításra, gyönyörű panorámát nyújtó tetőteraszokkal! Csodálatos kilátás nyílik a városra, a budai hegyekre, Bazilikára, a Mátyás templomra, a budai várra, a Dohány utcai zsinagógára és a magyar Állami Operaház épületére.

Az impozáns, 125 nm-es alapterületű, két belső szinten kialakított penthouse lakás kivételes adottságú, 76 nm-es tetőterasszal egészült ki. A kompromisszum mentes tervezésnek és a luxus színvonalú építészeti elemeknek köszönhetően ez a nappali + 4 hálószobás, tripla komfortos lakás a belvárosi lokációt kereső családok vagy prémium szálláshely szolgáltató tulajdonosok részére is ideális.

A Smart Home rendszer által távolról vagy programozva is működtethető okos világítási rendszer, a telepített vagyonvédelem és biztonságtechnika, az árnyékoló technikák, az elektromos redőnyök, zsalúziák, valamint az olasz konyhabútorok és prémium kategóriás konyhagépészet mindegyike 21. századi építészeti megoldások TOP színvonalát képviselik. Az otthoni könnyed pihenést a tetőteraszon elhelyezett jakuzzi, vagy a telepíthető belső szauna és még számos komfortelem biztosítja.

Az ingatlan energiatakarékos és gazdaságos üzemetetéséhez környezettudatos egyedi hőszivattyús, távvezérléses okos hűtés/fűtés rendszer készült felületi hőleadókkal.

Ez a kivételes adottságokkal rendelkező, prémium minőségben kivitelezett, egyedi kialakítású ingatlan tökéletes értékálló befektetést kínál!

További információkért, illetve megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek