Eladó lakás, Budapest, 5. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 5. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
118.00m2
Emelet
5
Referencia szám
LK079685
645 000 EUR 245 209 650 Ft

Leírás

Belvárosi, elegáns designer smart-home lakás eladó

A 118 m2-es saroklakás, a ház második emeletén található, így fantasztikus városi panoráma tárul elénk.

Az ingatlanban hatalmas nappali egy teljes magasságú beépített könyvtárfal, tágas konyha csúcsminőségű Siemens konyhagépek lettek beépítve, továbbá 2 hálószoba, 2 fürdő alkotja a lakás helyiségeit.

A hall tere egybenyílik a hatalmas konyha terével, melyben helyet kapott egy impozáns méretű sziget fehér márvány színű technistone pulttal. Az itt kialakított reggelizőnél hárman tudnak kényelmesen étkezni.

A lakásban mindenhol a legjobb anyagok és termékek kerültek beépítésre: a hideg burkolatos helyiségek mészkő/márvány burkolatot kaptak, a hálószobákba és a nappaliba nagyméretű sötétre színezett prémium tölgy parketta került.

A lakás gyönyörű BoConcept bútorokkal került berendezésre.

A lakás teljes körű felújításon esett át: új gépészet és elektromos hálózat került kiépítésre. A lakás fűtéséről és hűtéséről NGBS mennyezeti hűtés-fűtési rendszer gondoskodik, a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtéssel kiegészítve.

Az ingatlan Loxon smart home rendszerrel lett kialakítva, így mind a világítás, hűtés-fűtés, riasztó, füstjelző irányítható egy app-on keresztül. A programozási lehetőségek korlátlanok.

A használati melegvíz készítésről, valamint a hűtés fűtésről Daikin hőszivattyú gondoskodik, mely GEO tarifáról működik. A használati melegvíz tároló/beltéri egység 260l-es (Daikin).

A szomszédok felé akusztikai válaszfalak lettek kialakítva.

Az külső nyílászárók új szárnyakat kaptak akusztikai üvegezéssel, így a lakás igazán csendes.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Olgaard Zsáki Izabella
Tel: 36 30 6984-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek