Eladó lakás, Budapest, 2. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
272.00m2
Emelet
9
Terasz / erkély
4
Referencia szám
LK654682
850 834 EUR 299 000 000 Ft

Leírás

Buda egyik legszebb panorámájú penthouse apartmanja

Nettó 200 m²-es világos, napfényes Penthouse apartman 270 fokos panoráma kilátással és 150 m²-es terasszal, amely a városra és a Budai hegyekre néz.

Az apartman belső két szintes, az alsó szinten három, a felső szinten egy hálószoba (kandallóval) található.A felső szinten van egy kis konyha és fürdőszoba, az alsó szinten egy nagy konyha és két fürdőszoba.

A teljes belső tér légkondicionált (Fan coil rendszer) . Csodálatos teraszok vannak mindkét szinten (az alsó szinten 96 m², a felső szinten 54 m²). A felső szint külön lakásként is használható, mivel külön bejárat is tartozik hozzá. Az épületet 2002-ben épült, a lakást 2020 nyarán felújították.

Az apartman az Ökoház komplexumban található , amely tágas, több hektáros, tóval rendelkező területeiről ismert, és természetvédelmi területtel határos.

A sportkomplexuma fedett medencével, hamammal (török fürdő), szaunával, infrával, squash pályával rendelkezik, valamint futó és sportpálya is megtalálható.

Kápolna, lovagterem, kártyaszoba, masszázs, szolárium is található az épületegyüttesben. Az épületben 24 órás fogadó szolgálat/recepció működik, mely a bentlakók nyugalmát és biztonságát nyújtja. A havonta fizetendő díj 162.800 forint, amely magában foglalja a föld alatti hőszivattyúkból történő fűtés költségeit is.

Földalatti garázs, tároló és saját szekrény is rendelkezésre áll. Amennyiben vendégeket fogadnánk vendégparkolók is rendelkezésre állnak. Két autóbeálló tartozik az ingatlanhoz, valamint egy 3,5 m2 tároló .

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: 36 30 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt