Eladó lakás, Budapest 2. kerület, Panorámás, luxus otthonok
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
131m2
Emelet
1
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK480556
388 700 EUR 140 934 900 Ft

Leírás

II. kerület kertvárosi részén Budaligeten, a legmagasabb műszaki színvonalon épülő, két létesítményből álló épületegyüttes kerül megépítésre mely áll öt lakásból és két irodahelyiségből.

Az ingatlanok jól átgondolt alaprajzzal, jó elrendezéssel, élhető, tágas terekkel tervezték, méretük 45 nm-től 125 nm-ig terjed, a földszintiekhez kertkapcsolatos, az emeleti szinthez panorámás nagyméretű teraszok tartoznak.
A földszinten kap helyet egy lakás és mellette egy kisebb iroda, mindkettőt kizárólagos kert használattal, az első emeleten szintén egy lakás és egy kisebb iroda, míg a legfelső szinten egy, a teljes szintet elfoglaló penthouse lakás hatalmas terasszal.
A kisebb épületben lévő 2 lakás még nem leköthető.

A garázsszintet a lakószintekkel lift köti össze.

Minden lakás és iroda saját hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, amely télen padló és mennyezetfűtéssel fűt, nyáron mennyezethűtéssel hűt, így biztosítva az egyforma hőmérsékletet évszaktól függetlenül alacsony fenntartási költség mellett.

A garázsszinten 7 db gépkocsi beálló és nagyméretű tárolók kerülnek kialakításra. Tároló 10.5 nm-es + 2 teremgarázs beálló együttes összege 11.675 Millió Ft kötelezően megvásárolandó.

A környék jó infrastruktúrával ellátott. tömegközlekedés a közelben, és pár percre található a Francia Óvoda- Iskola és más nagyhírű magyar és nemzetközi tanintézet, valamint a most épülő Hidegkúti uszoda és szabadidő park.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Hortobágyi Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 9634-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt