Eladó lakás, Budapest, 12. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 12. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
80.55m2
Emelet
3
Terasz / erkély
2
Referencia szám
LK012909
480 000 EUR 189 000 000 Ft

Leírás

Luxust, kényelmet, zöld környezetet keresők FIGYELEM!
Rendkívüli lokációban a 12. kerület szivében, a Kis-Svábhegy elegáns lakóparkjában, kertkapcsolatos, duplateraszos, két hálószobás 36 nm-es amerikai konyhával kialakított modern lakás eladó.

Legyen Ön az első lakója ennek a prémium kategóriás, jó elrendezésű, minimális költséggel fenntartható lakásnak a Gyógyfű utcában!

A lakáshoz tartozik egy 45 nm-es saját használatú kert, így zavartanul élvezheti a szemben levő ősfák látványát a madárcsicsergés mellett.
A luxus jegyében tartozik a lakáshoz egy teremgarázshely 11 M Ft értékben, egy felszíni gépkocsibeálló 5 M Ft-ért, illetve egy 4 nm-es tároló 4 M ft értékben.
A lakóparkot 5 perces sétával elérhetjük a Déli pályaudvartól, így tömegközlekedés szempontjából is kiváló.
A ház műszaki felszereltsége a mai kor elvárása szerint magas minőségű, hőszivattyű rendszerű, mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott, zárt lépcsőházú, hívó lifttel felszerelt.
A képek a jelenlegi készültségi fokot mutatják, de belsőépítészeti látványtervek segítségével, és 3D-s virtuális bejárási pontokkal betekinthetünk a berendezett, luxus felszereltségű terekbe is!

Jöjjön el, nézze meg a valóságban ezt a bájos ékszerdobozt, hiszen a VR szemüveg segítségével láthatja a gyönyörű design bútorokkal berendezett álmai otthonát!
Ne feledje, a CSOK igénybevétele Budapesten ez év végéig lehetséges, ne maradjon le róla!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szieben Katica
Tel: 36 20 8495-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek