Eladó lakás, Budapest 1. kerület, Historikus rezidencia a Várban
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 1. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
128m2
584 379 EUR 189 000 000 Ft
Referencia szám
LK444263

Leírás

Tekintse meg azt a lakást, ahol bárónak és bárónőnek érezheti magát, ahol a történelem stílusos életérzését a magáénak tudhatja. Ha mindig is úgy érezte, hogy az elegáns századforduló hangulata teremtené meg az otthonosság érzését, akkor ezt az álmot most valóra válthatja.

A történelem stílusjegyeivel körülvett otthon napjaink modern műszaki felszereltségét is magába foglalja. A lakás egy teljes körű felújítást tud maga után, mely eredményeként a konyhában és a fürdőszobában élvezheti a padlófűtés kínálta kényelmet, valamint a családot összehozó zárt tűzterű kandalló által árasztott meleg hangulatot. A nagyméretű háromrétegű fa nyílászárókon keresztül még panorámában is részesül. A tágas terekben bölcsességgyűjteményre szolgáló beépített könyvespolcok, historizáló enteriőr díszelemek, kétszárnyú nagy beltéri ajtók nyújtanak nagypolgári életérzést. A pompás lakóhelyiségek mellett a fürdőszobában már mai modern vonalak ötvöződnek a századforduló sikkjével.

A lakáshoz tartozik összesen 60 nm nagyságú pince is, ami nem is hiszi el mennyi lehetőséget rejt magában! A fényűzés fokozható itt egy saját wellness részleg kialakításával.

A pezsgő turisztikai élet egy karnyújtásnyira található, hiszen a házból kilépve egy percen belül a Szentháromság tér világörökségi helyszínére érkezik. Mindezek ellenére otthonában nyugalomra lel, a nyüzsgés nem éri el.

Biztos járt már a várban, de ismerni annak a légkörnek a rezdüléseit, ritmusát, különleges életstílussal ruházza fel Önt. Akinek a presztízs az élet részét jelenti, annak nem érdemes lemaradnia erről a rezidenciáról. Keressen fel telefonos elérhetőségemen és meginvitálom eme kiemelt ingatlan nyílt napjára.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Olgaard Zsáki Izabella
Tel: +36-(30) 6984-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt