Eladó ház, Valkó
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Valkó
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
200.00m2
Telek mérete
46000.00
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ446762
1 000 000 EUR 393 750 000 Ft

Leírás

Budapesttől alig félórára, Gödöllő és Hatvan között "félúton" a dombtetőn, csodás környezetben eladó egy 4,6 hektáros, Lovas birtok!

A körbekerített 2 ha területen található a lovarda, a lovászlakás, valamint egy minden igényt kielégítő 200 nm-es lakóingatlan, fürdőtóval és gyönyörű kerttel.
A körbekerített részen túli 2,6 ha terület szabadon művelhető.

A lovarda részen található a 10 bokszos istálló patamosóval és egyéb tároló helyiséggel, épületen belüli átjárással - gumi padozatú - a 800 nm-es Fedelesbe. A 20 nm-es klubhelyiségből barátaink élvezhetik a lovas élményeket, ahol egy konyha is rendelkezésre áll. Az átjáróból nyílik a kazánház, a nyerges és az öltöző zuhanyzóval és mosdóval.

Az Istálló oldalában a fedett szénatároló alkalmas a takarmány elhelyezésére. Az épületen kívül 1 homokos talajú pálya, valamint 6 karám várja a lovakat. A személyzet számára egy 50 nm-es új építésű, teljesen felszerelt, különálló ház áll rendelkezésre.

Az új építésű luxus lakóingatlan 4 hálószobás, amerikai konyhás, 2 autó részére garázzsal, csodálatos kerttel övezve igazi otthont biztosít. Az automata víztisztítóval szerelt, 3,5 m mély épített fürdőtó és dísztó aranyhalakkal megnyugvást és kellemes levezetést biztosít a lovaglás után minden itt lakó részére. Az automata öntözővel kiépített, árnyékot adó fákkal tervezett kert várja a pihenni vágyó gazdát és vendégeit.

Luxus, nyugodt környezet lovas és ló számára egyaránt!
Bővebb információért, megtekintési szándék esetén keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: 36 30 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek