Eladó ház, Szolnok
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Szolnok
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
243.00m2
Telek mérete
936.00
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ059084
619 667 EUR 244 000 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálunk Szolnokon a Széchenyi városrészen, egy saját részre tervezett, kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkező, minimál stílusban megálmodott, prémmium minőségben megépített otthont!

A minden igényt kielégítő családi házat a tulajdonos megálmodta, majd 2023-ban megvalósította. Az ingatlan 936 m2-es telken helyezkedik el, nettó 243 m2-en, kétszintes kivitelben.

Földszinti részen amerikai konyha - nappali - étkező, kamra, fürdő, beépített bidével felszerelt WC, háztartási helyiség, szülői háló és egy gyerekszoba, valamint a nappaliból nyíló 43 m2-es fedett terasz található.

A felső szinten egy teljesen különálló lakrészt alakítottak ki, így akár az ingatlan több generáció együtt élésére is tökéletesen alkalmas. Itt található 2 tágas gyerekszoba, közös – fedetlen - 16 m2-es terasszal, fürdő-WC külön helyiségben, hall és konyha-étkező.

A szobákban hűtő-fűtő klímák szolgáltatják az évszaknak megfelelő hőmérsékletet, a nappaliban hangulatos kandallót helyeztek el, a ház többi helyiségében padlófűtés gondoskodik a melegről. A különböző helyiségekhez tartozó wifi-s termosztátokkal okostelefonról is szabályozható a benti hőmérséklet. Az intelligens elektromos bojlernek köszönhetően a vízfelhasználás is energiatakarékos, a szintén mobiltelefonról is működtethető vízmelegítő alkalmazkodik a lakók vízfogyasztási szokásaihoz.

A házra jellemző letisztult stílust számtalan hangulatfénnyel egészítették ki, ami igazán otthonossá varázsolja a különböző helyiségeket.

Az udvaron folyamatban van egy felső kategóriájú, hőszivattyús, fűthető medence kialakítása, valamint a szauna építése. Ezek tervezett befejezése idén tavasszal várható. Az eladási ár már tartalmazza ezek kivitelezését is.

Az ingatlanhoz tartozik még két fedett kocsibeálló valamint egy tároló.

Lokalizáció szempontjából kiváló!

Bővebb információért, műszaki tartalomért forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: 36 30 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek