Eladó ház, Szigetszentmiklós, Központ közelében Prémium kivitelben !
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Szigetszentmiklós
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
245m2
Telek mérete
935
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ494846
527 138 EUR 189 000 000 Ft

Leírás

Minőség luxus kivitelben, teljes berendezéssel együtt!

Szigetszentmiklós központi részén eladó, egy 935 nm-es, összközműves, dupla utcafronti telken lévő, 245 m2 lakóterületű + 95 nm-es fél szuterénnel rendelkező családi ház.

2016-ban teljes körű felújítás történt, mely a víz-, villamos hálózat (LED, távirányítós világítástechnika), és gépészet korszerűsítésére is kiterjedt, prémium burkolatok és berendezések kerültek beépítésre. A ház ékköve az 50 m2-es klimatizált nappali-amerikai konyha a SONY multimédiás rendszerrel, a Siemens és Bosch gépekkel, CATA elszívó rendszerrel, illetve konyha malaccal.

Motoros redőnnyel ellátott dupla szárnyú ajtó nyílik a részben fedett 50 nm-es teraszra, mely a család kedvelt időtöltési helye.

A földszinti szobák kényelmes méretűek, kerámia járólappal burkoltak, a közlekedő folyósokon egyedi méretben készült beépített bútorok emelik a komfort érzetünket.

A fürdőszobák zuhanyzóinak falait mindkét szinten mozaik csempék fedik.

A félszuterén szinten jelenleg a 30nm-es szülői hálószoba kapott helyet, mely EPSON projektor mellett, HARMAN KARDON és JBL multimédia rendszerrel felszerelt. A többi helyiség toló ajtón keresztül közelíthető meg, ahol ruhás és cipős gardróbok, valamint egy 6 személyes szaunával rendelkező wellness helyiséget találunk.

A ház fűtése ARISTON hőszivattyús rendszerrel működik,a földszinten padlófűtéssel, a szuterénben radiátoros hőleadókkal, mindkét szinten inverteres klímákkal.

Az ingatlan biztonságáról több kamerán keresztül IP monitoron bizonyosodhatunk meg, a központi riasztó rendszer 3 kezelő egységgel felszerelt.

A ház intimitásáért a magasan megépített, gondozásmentes kőkosár kerítés felel, amely jó zaj és porszűrő tulajdonságú is.

A dupla utcafrontról több bejárási lehetőségünk is van, kerti kapun, motoros tolókapun át, de a 2 állásos garázson keresztül is bejuthatunk a házba. Házi kedvenceinknek biztonságos tartására is van lehetőség a kertben, egy nagyobb és egy kisebb kutya kennel áll rendelkezésre.

A parkosított kertben automata öntözőrendszer, illetve fúrt kút üzemel.

A családi ház két bejáratának és a belső kialakításának köszönhetően több generáció zavartalan együttélését is lehetővé teszi.

Az ingatlan tehermentes.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Buday Tímea
Tel: +36-(30) 8157-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt