Eladó ház, Székesfehérvár
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Székesfehérvár
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
474.00m2
Telek mérete
1421.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ057194
930 962 EUR 364 900 000 Ft

Leírás

Eladó Villa Székesfehérvár Öreghegyen!

Székesfehérvár Rózsadombján, az Öreghegyen kínálok eladásra egy villa jellegű, két generációnak is alkalmas ingatlant. A patinás épület 1421 nm-es telken helyezkedik el, amely két utcáról is megközelíthető, s 2006-ban nyerte el jelenlegi formáját. Akkor teljes körű felújításon és bővítésen esett át. A ház szerkezete 30-as Porotherm falazóblokk, mely külső szigetelést és műgyantás vakolatot kapott. A kontyolt nyeregtető hódfarkú cseréppel fedett, 10 cm-es üveggyapottal szigetelt. Egyedi gyártású hőszigetelt üvegezéssel készült nyílászárok kerültek beépítésre, valamint a burkolatok is megújultak.

Az épület áramellátása rézvezetékekkel megoldott, 3 fázis, ipari áram. Az ingatlanban két lakrész található, amely jelenleg külön-külön közelíthető meg, de össze is nyitható igény szerint. A fűtést és a melegvizet gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A fűtés két körös, tehát mind a két lakrésznek külön kazánja, mérő órája van. A víz - és áramhálózat is úgy lett kialakítva, hogy igény esetén lehetőség legyen a két lakrészt teljesen külön mérő órákra állítani. Az okosotthon sajátossága, hogy távirányítással is működtethető pl. hűtő-fűtő klíma, a kamerarendszer, a riasztó, a kerti öntözőrendszer stb.

Az ingatlan csendes utcában található, mely zsákutca, így nincs átmenő forgalom, nincs zajártalom. A telek parkosított, fákkal, tujákkal, cserjékkel és virágos növényekkel beültetett. A kert frissességét, sugárzó zöldjét a telepített öntöző rendszer biztosítja, melynek egyik ága látja el a mesterségesen kialakított kerti tavat is. A kert ékessége a tavirózsával beültetett koi pontyokkal telepített kerti tó, a mellette elhelyezkedő filagória és grillezésre, sütögetésre kialakított terület. Baráti, családi összejövetelekre kiválóan alkalmas, hiszen amerre a szem ellát mindenhol magas fák, árnyék, csend, madárcsicsergés és nyugalom.

A telek körbekerített, mindkét oldalról az elektromos kovácsoltvas kapun közelíthető meg. A ház körbe térkövezett. A teraszról és az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk. Az ingatlan elhelyezkedésének és nagy nyílászáróinak köszönhetően napfényes, világos. Az autóknak két garázs ad otthont, melyek elektromos kapuval felszereltek.

A szuterén szinten található egy szauna, egy bár, és egy boros pince. Nagysága lehetővé teszi, hogy a téli napokon a baráti társaság itt találkozzon, vagy színhelye lehet családi rendezvényeknek is.

Az ingatlant ajánlom családoknak, befektetésnek, mindenkinek, aki exkluzív környezetben szeretne élni.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Ujvári Réka
Tel: 36307461-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek