Eladó ház, Regéc, Vendégház és panzió Zemplén tájvédelmi területén
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Regéc
Szobák száma
14
Fürdőszobák száma
9
Alapterület
410m2
Telek mérete
93718
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ510027
418 363 EUR 150 000 000 Ft

Leírás

Már gyümölcsöző, bejáratott, akár továbbfejleszthető befektetést szeretne?

Elcsendesedni és hallgatni. Leülni és megpihenni. Hogy hol? A Zempléni hegység nyugati lábánál, ahol II. Rákóczi Ferenc fejedelem gyermekkorát töltötte, a regéci vár szomszédságában. Kristálytiszta levegőben, érintetlen természetvédelmi területen, ahol a hóvirág után sorra nyílik a galambvirág, a bogláros és erdei szellőrózsa, ahol finom gombák illatoznak a tölgy, gyertyán és bükkfák tövében. Itt várja vendégeit a Panzió és egy vendégházként működtethető családi ház.

A két épületet 6300 nm-es, teraszos park vesz körül, melyben 10 személyes szaunaház, pezsgőfürdő, székelydézsa, medence, napozóterasz, minigolf pályák, szalonnasütők, főzőhelyek, kiszolgáló épületek, mint fa- és eszköztárolók, kilátó és játszótér áll a pihenni vágyó vendégek rendelkezésére. A 230 nm-es panzióban, a klimatizált, 4 db, 2 szobás apartmanban és 2 szobában egyszerre 22 fő tud kényelmesen pihenni, melyekhez TV és zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A ház önellátó, napkollektorral felszerelt. A földszinten recepció, bár, társalgó, és egy 32 nm-es étkező lett kialakítva, melyben 22 fő részére, étkezéshez, főzéshez felszerelt konyhasarok is található. A panzió szomszédságában álló, 180 nm-es családi ház, 3 szobával, galériás nappalival, kandallóval, szaunával, kemencével, vadászatban elejtett vadak tárolására alkalmas pincével és hatalmas terasszal tovább szolgálja a kisebb társaságok kényelmét.

A 6300 nm-es parkon belül, új beruházásként, külön helyrajzi számmal ellátott belterületen, már kész tervdokumentációval megálmodott, 50 adagos konyhával, étteremmel és rendezvényteremmel ellátott, 16 fő elszállásolására alkalmas épület megépítésére is lehetőség van, melyhez pályázati támogatás is igényelhető. Az üdülőparkhoz további 8,7 hektáros rét, legelő is tartozik, mely Natura 2000 besorolású.

A Natura 2000 egy olyan összefüggő európai ökológiai hálózat, amely a közösségi jelentőségű természetes élőhely típusok, vadon élő állat,- és növényfajok védelmén keresztül biztosítja a biológiai sokféleség megóvását, hozzájárulva ezzel kedvező természetvédelmi helyzetük fenntartásához és helyreállításához. Ezen a hatalmas területen -a panziós kiszolgálás mellett- tovább bővítheti szolgáltatásait, akár lótartás és lovasturizmus megteremtésével, akár egy kalandparkkal, amelynek korábbi tervei, már készen várják Önt. A környék, adottságait tekintve, kiváló vadászterület.

Már gyümölcsöző, bejáratott, akár tovább fejleszthető befektetést szeretne?
Jöjjön el velem, és tekintse meg személyesen! Bele fog szeretni!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: +36-(30) 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt