Eladó ház, Pilisvörösvár
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Pilisvörösvár
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
224.00m2
Telek mérete
657.00
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ051615
380 698 EUR 149 900 000 Ft

Leírás

Ritkaság a piacon, Pilisvörösvár csendes kertvárosi részében egy minden igényt kielégítő családi ház saját kis kerti tóval, két szaunával, két jakuzzival, fürdő dézsával várja új lakóit.
Szabadságliget, Pilisvörösvár frekventált részén található. Kitűnő úthálózattal, kertvárosi hangulatú utcákkal, környékkel, csenddel és nyugalommal bíró része a településnek.

Az épület alsó szintje 2014-ben épült, ytong szerkezetű, majd 2022-ben a felső színt is elkészült. Az épületet a legmodernebb technológiai berendezésekkel látták el. A napelem rendszer 3,64 kw energia termelése ellátja az egész épületet. A nyílászárók, 5 db fa, és a többi helyen műanyagból készültek. Biokandalló, és egy teljesen új beépítetlen gázkazán is a része az árnak. Az alsó és felső szinten is ki lett alakítva padlófűtés, amennyiben valakinek ez lenne az igénye. Az infrapanelek, és a napelemek ezt kiváltva, tökéletesen melegen tartják az épületet a téli időszakban. A térburkolat viacolorból, és kőből készült.
A kerti tó felett kis hídon sétálva eljuthatunk a hátsó relaxációs részére a kertünknek. A kis tóban kedves kis arany halak élnek.
Nagyméretű kerti tároló, műhely is a tulajdonosok előrelátását dicséri. A két autó részére kialakított fedett parkoló pedig tökéletes döntés volt. A kaput elektromosan nyithatjuk, zárhatjuk.
Két jakuzzi, egy Finn, és egy infraszauna teszi kellemesé az itt élők napjait. Továbbá egy dézsafürdő is tartozik az eddig sem szerény kínálatunkhoz. A kerti grill pedig családunk és barátaink pihenését, vendégül látását teszi könnyűvé. A kerti világítást a napelem rendszer biztosítja. Apropó a kert, külön mikroklímával rendelkezik ezért az öntözéssel nem lesz gondunk. A ház kívül igényes kőburkolatot kapott.

A keret, és az udvar:
Belépve a telekre elénk tárul maga az épület, jobb kéz felől az autóparkoló, és egy fedett kuka tároló került elhelyezésre. Az elő kert, kerítéssel zárt így akár kisállat tartása esetén külön zárható. Az épület főbejárata is innen található. Hátrafelé indulva belépünk a kerti birodalomba, ahol rögtön jobbra a teraszon egy jakuzzi és egy szauna található, tovább haladva kert jobb hátsó sarkában fák árnyékában megbújva egy kerti tároló, kis barkács műhely kapott helyet. A hátsó kert középső részén a kis kerti oázis és a kis tó tárul a szemünk elé. Itt a tulajdonosok sok időt töltöttek el relaxációval, figyelve a kis kert élőlényeket, halakat. A tó mögött pedig egy igazi pihenő sarok lett kialakítva. A kertben rengeteg zöld, növény, fák bokrok találhatóak.

A ház:
Az épületbe belépve egy tágas előszobába érünk, innen bal irányba egy kamra került kialakításra ahonnan tovább haladva az étkezőn keresztül elérünk a szép konyhába. De ne rohanjunk ennyire előre... Egyenesen az előszobából a hatalmas nappaliba érkezünk, a honnan már a kert látványa is nyugalmat és meghittséget nyújt számunkra. A nappali első részén keresztül juthatunk el az étkezőbe és a konyhába. Innen az emeletre, vagy pedig jobbra fordulva a pihenő helységbe. Innen nyílik a szauna és a közlekedő, a fürdő és dolgozó szoba. Majd hátul a kertbe juthatunk ismét.
Az emeletre felérve a lépcsővel szemben egy nagyméretű hálószoba, és egy tágas privát terasz, ahol egy jakuzzi kényezteti az itt élőket. Az emeleten ezen kívül további három szoba, fürdőszoba, és két erkély kapott még helyet.

A leírást szinte a végtelenségig tudnánk folytatni, de amennyiben úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, el tudná itt képzelni az életét, akkor már csak egy dolga maradt hátra. Hívjon és tekintse meg élőben is ezt a csodálatos családi házat.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Balogh Ibolya
Tel: 36 30 5299-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek