Eladó ház, Nyíregyháza
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Nyíregyháza
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
170.00m2
Telek mérete
665.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ022554
465 581 EUR 177 000 000 Ft

Leírás

Luxus és kényelem fiatalos köntösbe öltöztetve.

A XXI. század építészeti stílusirányzatának megtestesítője ez a Nyíregyházán, a Bujtosi-tó mellett 2020-ban megépült kényelmes otthon, ami most új tulajdonosára vár.
A teljes intimitást nyújtó 665 nm-es telek épület előtti része mediterrán növényekkel beültetett, míg az épület mögötti részén a díszfák alatt kezelésmentes műfüves borítással látták el.
Az épület földszintjének központi részét a tágas nappali-étkező és konyha egybefüggő tere uralja, amely nyáron a fedett terasszal és udvari, fűthető vizű medencével egészül ki.

A kényelem, a luxus és a fiatalos elegancia, valamint a logikus és átgondolt tervezés jellemző a lakótér minden helyiségére. A nagy felületű és a fekvést tökéletesen kihasználó ablakok, külső ajtók a ház minden napszaki természetes megvilágítását szolgálják.
A földszint a társasági és családi együttlét tere, míg a diszkrét lépcsőn megközelíthető emeleti rész a privát szférát biztosítja.
A szülői hálószoba gardróbbal és prémium kialakítású privát fürdőszobával egészült ki.

A ház használatának kényelmét és minimális fenntartási költségét többek között a TOP hőtechnikai adottságú falazati és hőszigetelő anyagok alkalmazása, a 10 KW-os, elektromos meghajtású gépkocsik töltésére is alkalmas napelemes rendszer, a luxus színvonalú konyhai gépészet, a szaniterek kiemelkedő minősége, a ház egészére kiterjedő klímatechnika, a kültéri medence és fedett terasz és az elektronikus vagyonvédelem is garantálja.
Az ingatlan igény szerint teljes bútorzatával együtt az Öné lehet.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek