Eladó ház, Mogyoród
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Mogyoród
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
192.00m2
Telek mérete
800.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ514289
711 111 EUR 280 000 000 Ft

Leírás

Mogyoród legexkluzívabb lakóparkjában a Lake Forest villa parkban minimál stílusban épült napelemes ikerház

Elegáns, zöldövezeti környezetben képzeli el leendő otthonát? Modern, letisztult, biztonságos, de kis lakóközösséggel rendelkező környéken szeretne lakni? Minőségi anyagok felhasználásával és modern megoldásokkal épülő ingatlant keres? Ha a válasza igen, akkor fussa át a leírást, és keressen meg még ma!

Budapesttől 7 percre, mesés környezetben, erdő közepén zárt lakóparkban eladó prémium ikerházfél. A Lake Forest Villapark a környék legexkluzívabb lakóparkja, amely a többi környékbeli parkhoz képest sokkal csendesebb, mivel az autópálya és a lakópark között több száz méter széles erdő húzódik, viszont mindössze 1 km az autópálya felhajtó.

A 2019-ben minimál stílusban épült ikerház felek között két dupla garázs van, így áthallás kizárt. Ikerházakhoz képest szokatlanul tágas telken, közel 800 nm-es gyönyörű telekrésszel rendelkezik. A ház nettó 152 nm amihez 38nm-es fűtött, szigetelt dupla garázs, valamint több, mint 40 nm terasz tartozik.

A földszinten tágas, 52 nm-es nappali-étkező-konyha, valamint tároló, előszoba és mosókonyha található. Az emeleten 4 hálószoba, és 2 fürdő teszi kényelmessé az életteret. Az egyik fürdő a szülői hálóból nyílik, a másik a napfényes közlekedőből. Minden helyiség rendelkezik ablakkal, amelyek 3 rétegű üvegezéssel, elektromos aluredőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. A ház 18 cm-es grafitos szigeteléssel van ellátva, így passzív házakhoz közeli energiatakarékosság jellemzi.

A fűtés és hűtés levegős hőszivattyúval működik padlón és plafonon történő hőleadással szobánként vezérelhető termosztáttal. Központi hővisszanyerős szellőztető rendszer gondoskodik a folyamatosan tiszta, friss levegőről. A tető elő van készítve napelemek számára de a rendkívül alacsony rezsi miatt egyelőre nem lett telepítve. Minden manapság szükséges kényelmi megoldás megtalálható a házban. Minden szobában kiépítésre került UTP csatlakozás, valamint menedzselt irodai szintű wifi hálózat több hotspottal minden szinten, garázsban és az udvaron is.

Professzionális kamerarendszer és több zónás biztonsági rendszer gondoskodik az éjjel-nappal biztonságos életről. Okos otthon segítségével telefonról vezérelhető, programozható a világítás és az elektromos eszközök egy része. Mindenhol minőségi burkolatok, szaniterek és bútorok kerültek beépítésre amelyek a gépesített konyhával együtt a vételár részét képezik. Az ablakok előtt mozgatható, lézervágott design árnyékolók dobják fel a minimalista homlokzatot, amelyek mögött dekor világításhoz kábelezés is ki lett építve.

A kertben sok zónás automata öntözőrendszer gondoskodik a szép környezetről külön locsolásmérővel felszerelve. A teraszon egy telepített 6 személyes jacuzzi valamint egy egyedi gyerekjátszó teszi kellemesebbé a kint töltött perceket. A csapadékvíz elvezetése rejtett módon történik. Az előkert az utca felé nyitott, követve a parkban szokásos igényes minimalista stílust. A kert hátsó részén egy fedett kerti pavilion készül, ami akár grillezőhelyként is használható.

A villapark gyönyörűen gondozott, kertésszel és 24/7 órás portaszolgálattal üzemel. A parkon belül található játszótér, sportpálya, közösségi tér, szabadtéri önsúlyos edzőpálya. Az alacsony telekszámnak köszönhetően nem zsúfolt, nem forgalmas, így családosok számára ideális, de bármilyen korosztálynak megfelel.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: 36 30 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek