Eladó ház, Kecskemét
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Kecskemét
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
250.00m2
Telek mérete
388.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ090153
520 820 EUR 198 000 000 Ft

Leírás

Kivételes ajánlatot kínálok Önnek megvételre, Kecskeméten található prémium minőségben újjá varázsolt családi házat!

A pár hete elkészült felújítás minőségi anyagok megválasztásával történt, saját részre készült így még minden újszerű, nem lakott!
A ház eredeti tervezése megfelelő gondossággal történt így a terek, szobaméretek és az elrendezés is nagyon egyedi, akár két generáció együttélésére is alkalmas.

A ház összesen 250 m2-es, 2 nappali, 2 konyha, 5 hálószoba, 2 fürdőszoba elrendezésű, melyből akár egy nagyobb családmodell esetén további szobakialakítás is lehetséges.

Az alsó szinten padlófűtés van, az emeleten radiátoros fűtés és hűtő-fűtő klíma. Az ablakok elektromos redőnnyel felszereltek, illetve távfelügyelethez bekötött riasztó rendszer, öntözőrendszer, elektromos kapuval felszerelt dupla garázs lett kialakítva a modernizálás során.

Az idei felújítás alkalmával a fürdőszobákat teljesen újjáépítették. A nappaliban és az összes szobában újak a padlóburkolatok. A szobákban magas kategóriájú beépített szekrények vannak, ezek is teljesen újak, modernek. A teljes berendezéssel együtt eladó az ingatlan, a kárpitozott bútorokkal együtt.

Keressen bizalommal, ha átnézte a hirdetést és további kérdések merültek fel az ingatlannal kapcsolatban!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: 36 30 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek