Eladó ház, Fülöpszállás
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Fülöpszállás
Szobák száma
19
Fürdőszobák száma
9
Alapterület
650.00m2
Telek mérete
25000.00
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ043605
1 049 530 EUR 399 000 000 Ft

Leírás

Elvarázsolt eklektikus és szecessziós kastély az alföldi puszta közepén!

Eladó Kecskeméttől alig 30 km-re az 52-es út vonalában, a legősibb település mellett található egy meseszerűen 2023-ban teljesen felújított és berendezett kastély, ami panzióként is működtethető.

Igazán csendes környezetben, a mai építészeti elvárásoknak és igényeknek megfelelő, jelenleg 4 fő épületből és több gazdasági épületből álló, 25.000 m2-es ősfás területen található birtok.

A jelenlegi tulajdonos 2022-ben talált rá az ingatlanra, s kezdte meg az épületek korszerűsítését, mely során annak teljes rekonstrukcióját elvégezték.

Tetőcsere, teljes közművekhez kapcsolódó villany-, vízvezetékrendszer, korszerű beltéri és kültéri nyílászárók, hideg-, meleg burkolatok cseréje megtörtént. Elektromos fűtésrendszer került telepítésre.
2*3*32 A és 1*3*25 A áram került bevezetésre az ingatlanba.
2 db fúrt kút és 1 db gyűrűs kút biztosítja a vízellátást. 3 db derítő szolgál a víz elvezetésére.

Az épületkialakítás célja a szállásüzletág erősítés volt, így étterem, wellness részleg szaunával és jakuzzival, kültéri medence, saját fürdőszobával rendelkező szobák és apartman részlegek kialakítása történt meg. Minden helyiségben a bútorzat vadonatúj, televízióval és komplett felszereléssel együtt. Minden helyiség klímával van ellátva, amely biztosítja szükség eseten a meleget és a hideget. Óriási lehetőségeket kínál a kialakítása.
Panzió működtetése esetén, külön 2 lakásból álló szolgálati lakrész is megtalálható, amely szintén minden igényt kielégítően be van rendezve, konyha felszerelve.

Az egyéb szabadidős tevékenységekre játszótér, állatsimogató, istállók, karámok nyújtanak lehetőséget. Továbbá található a kertben grillezős és bográcsozós terület.

Jelenlegi kialakításban az alábbi épületek találhatók a birtokon:

- Kastély épület
- Múzeum épület
- Étterem részleg
- Vendégházak
- Wellness épület
- Torony épület
- Napozó terasz
- Szivar és kártya terem
- Búbos kemence
- Kert, udvar (karámok, istállók, tárolók)
- Gazdasági épületek
- Fedett autóbeálló

Kiváló lehetőség életvitelszerű használatára, illetve működtethető szálláshely szolgáltatásra, melyre az engedélyek folyamatban vannak.


Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: 36 30 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek