Eladó ház, Debrecen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
220.00m2
Telek mérete
730.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ017664
976 351 EUR 379 000 000 Ft

Leírás

Lenyűgöző otthon finom eleganciával a Nyulasban

Debrecenben a Nagyerdő közvetlen szomszédságában fekvő közkedvelt városrészben ez az egyedülálló külső megjelenésű és páratlan belsővel rendelkező csodás ingatlan keresi új tulajdonosát.
A bejáraton belépve a tágas terekkel jellemezhető lakóterek luxusa fogad. Egy impozáns, egyedülálló acélkarikákkal dísztett falban futó tolóajtó mögött tárul elénk az étkező-nappali. A helyiségek tágasságát és felületképzéseinek kimunkált kivitelét a hatalmas üvegfelületeken beáramló napfény emeli ki. A konyha prémium stílusát a legmodernebb beépített Miele háztartási gépek és a kerámiapult adják. Innen csodás kilátás nyílik a tágas ablakokon keresztül a kertbe. A nappali kényelmes, napfényes esti hangulatáról a sarokkandalló gondoskodik végében pedig egy kis szoba is található, ami jelenleg dolgozószoba funkciót lát el.
A lépcső sajátossága a hajlított üvegkorlátja.
Az emeleten 3 szoba, gardrób helyiség, külön mosdók és egy tágas háztartási helység található.
A nappaliból egy fedett teraszon át, pompázatos növényekkel parkosított, szemet gyönyörködtető, intim kertbe lépünk, melyet egy kényelmes, kompletten berendezett filagória tesz teljessé.
Az ingatlan nemcsak napfényben hanem éjszaka is tündököl, amiről hangulatvilágítás gondoskodik.
A mai kor követelményeit és a luxusigényeket sok egyéb mellett dupla garázs, hővisszanyerő levegőcserélő és szellőztető rendszer, a legmagasabb minőségű, Internorm, osztrák, 3 rétegű, alu-műanyag nyílászárók,, a külső falakon 20 cm-es grafitos , a tetőn 30+30 cm-es hőszigetelés, napkollektor, központi- víztisztító és porszívó, teljes körű vagyonvédelmi- és felügyelet rendszer elégíti ki.

Az átgondolt tervezésnek és prémium kivitelnek köszönhetően ideális otthona lehet azoknak, akik szeretik a fényűző megjelenést, az eleganciát és a finomságot, akik meglátják az apró részleteket is és igazán különleges otthonra vágynak.

Bővebb információért forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek