Eladó ház, Debrecen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
180.00m2
Telek mérete
462.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ013732
391 930 EUR 149 000 000 Ft

Leírás

Te elképzelted, valaki meg is építette! És most meg is vásárolhatod!
Családias környezetet kerestek és jól jönne egy játszótér is a közelben? Netán némi luxust is elvársz az otthonodban? Akkor ez a 180 nm-es Fészek lakóparkban található családi ház csak rátok vár!

Földszintjének központi tere a tágas amerikai konyhás, étkezős nappali. Egyedileg ide tervezett, gépesített, beépített konyhabútorral. A világos és elegáns, ámde modern, luxus gépesítettségű konyha színvilágával tökéletes harmóniát alkot a nappali tágas terének látványa.
Rendelkezésre áll olyan méretű háztartási helyiség is, ahol a frissen vasalt ruha is bőven elfér. A káddal és zuhanykabinnal ellátott fürdőszoba dupla mosdókagylóval van felszerelve, hogy mindenki kényelmesen elférjen. Ha nem szeretnéd az emeleten elszállásolni a vendégeket, vagy otthoni munkát végzel és így szükséged lenne egy dolgozószobára, a megoldás adott. Az alsó szinten megépített szoba több funkciót is betölthet.

Az emeletre felvezető könnyed vonalvezetésű lépcső jól elszeparálja a közösségi és privát helyiségeket. A 3 külön nyíló hálószoba mindegyike klímával ellátott. A szezonális és napi használatú ruhák elhelyezése sem okoz gondot, hiszen nagy gardróbszoba valamint a szülői hálóhoz külön gardrób is rendelkezésre áll. Fürdőszobában itt is választhatsz kád és zuhanykabin közül, illetve választási lehetőségetek van, hogy a dupla mosdókagylóból melyik, kié legyen. Ha már csak azon gondolkozol, hogy hova tedd az éppen nem használt használati tárgyakat, mint pl.: a karácsonyi dekoráció, bőröndök, stb. akkor elárulom a megoldást! A lépcsőforduló tetején van egy “mindent elnyel szoba”, amit erre a célra találtak ki.

A ház temperálása sem okozhat gondot, hiszen a gázkazán mellett elektromos padlófűtés valamint hűtő-fűtő klíma is költséghatékony megoldást biztosít.

Az sem gond, ha esőben érkezel haza és nincs kedved elázni, mivel a garázsból közvetlen bejárás van a házba.

A nyári hőségben sem kell korán kelned, hogy meglocsold a füvet… az automata öntözőrendszer elvégzi a feladatot, hiszen tudjuk, hogy a szomszéd füve mindig zöldebb. Ha szereted a kerti partikat, de mégse legyen állandóan szem előtt minden, akkor a kerti tárolót neked találták ki!

2019-ben teljes körűen felújításon átesett ez a családi otthon. Így ide tényleg csak beköltözni kell. Nem szükséges számolni egy váratlan felújítás költségével és technikai lebonyolításával. A korszerű megoldásoknak köszönhetően rendkívül kedvező fenntartási költségekkel tudsz kalkulálni.

El ne felejtsük, hogy a ma már kuriózumnak számító INGYENES PARKOLÁS jellemzi a környéket!

Amikor megismertem a jelenlegi tulajdonosokat és az eladásra kínált házukat, megnyugodtam. Igényesség és fiatalos dinamika jellemzi.

Ha te is hasonló elvárásokat támasztasz új otthonoddal szemben, ezt a házat figyelmedbe ajánlom. Ne hagyd, hogy más megvegye előled!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek