Eladó ház, Budapest 3. kerület, Aranyhegy,panoráma,luxus,minimál,AA+ energetika
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 3. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
164m2
Telek mérete
356
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ515348
617 654 EUR 224 900 000 Ft

Leírás

A III. kerületben az Aranyhegyen 164 m2-es lakótérrel + 53 m2 garázzsal és teraszokkal panorámás, luxus, minimalista stílusú ikerház felet, 356 m2 telekrésszel értékesítünk.

Energiahatékony AA+ energetikai besorolással, megújuló energia technológiákkal, magas műszaki tartalommal, korszerű megoldásokkal és a legmodernebb anyagokból kerül megépítésre. A lakótér 2 szintes, déli tájolású, elegáns enteriőrökkel, hatalmas üvegfelületekkel (265 cm magas), nagyméretű terekkel és teraszokkal, kulcsrakészen kerül átadásra.
Az épület jelenleg szerkezetkész állapotban van, a várható átadás 2020 vége.

A két ház csak a lépcső falánál ér össze, így a a lakóterek között nincs közös fal.
A belső kialakítás designer elképzelései szerint kerül kialakításra. Az építészei terv kiválóságát jelzi, hogy a tervet már design magazinban is publikálták.

Lapos-tető:
Az épület tetején fél intenzív zöld-tetők készülnek.

Nyílászárók:
A nyílászárók padlótól plafonig érő, korszerű, ALUMÍNIUM nyílászárók (Shuco profil), 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, antracit szürke színben.

Hőszigetelés:
Az épület falai 20 cm vastag EPS hőszigetelést, a lábazati és a földdel érintkező zónában 18-15 cm vastag XPS hőszigetelést kapnak.

Árnyékolás:
Konszignációs terv szerint meghatározott nyílászárókon flix screen, antracit színben. Összes ablakon motoros, telefonról irányítható flix screen előkészítés, azonban ezek beszerelését az ár nem tartalmazza.

Fűtési rendszer:
A fűtést-hűtést Daikin Altherma levegő-víz hőszivattyúkkal állítjuk elő a házak számára. A meleg vizet a lakásonként elhelyezett levegő-víz hőszivattyú hidromodulja állítja elő.

Levegő-víz hőszivattyú padlótemperálással és mennyezethűtéssel, helyiségenkénti szabályozással működik.
A lakásokba Helios KWL központi szellőzőrendszereket terveztek. A szellőző levegő térfogatárama valamennyi lakásban 240 m3/h.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Olgaard Zsáki Izabella
Tel: +36-(30) 6984-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt